'Sálvame' ataca a Anabel Pantoja amb les noves col·laboradores

Eren diversos els noms que es van suggerir per a substituir alguns dels col·laboradors habituals que han estat víctimes de crítiques

‘Sálvame’ va descobrir ahir a la vesprada els nous fitxatges per a col·laboradors. Les expectatives eren molt altes i els tertulians habituals del programa de Jorge Javier Vázquez creien que estes noves cares arribaven per a dinamitar els seus llocs de treballs i deixar-los en una posició molt arriscada, sent conscients que molts perdrien dies de treball i que altres perdrien el treball de manera total per sempre.


Des que va començar el programa d'ahir, els col·laboradors habituals no paraven de fer conjectures amb els seus nous companys, de fet algun d’ells van acceptar el nom.


Els nous fitxatges no es van fer esperar i el programa va descobrir el nom: Las Mellis, examigues i confidents d’Isabel Pantoja.

L'espera s'ha fet llarga, però les pistes ens han fet creure que estàvem davant una falsa alarma per part del programa. Que la direcció no hagi revelat les seves identitats a les quatre de la tarda tan sols començar, ha deixat més que clar que es tractava de rostres de segona i que ni molt menys acabarien fent ombra als tertulians habituals.

Les exmillors amigues d'Anabel, a peu de canó


Finalment, el presentador ha aixecat la tela i dins es trobaven 'las Mellis', exmillors amigues d'Isabel Pantoja i molt ben relacionades durant molt de temps amb el món folklòric del nostre país. En l'actualitat les cantants han trencat tot el vincle amb la Pantoja i per això no tenen el menor inconvenient a esberlar sobre la cançonetista i el seu entorn, incloent-hi així a Anabel Pantoja que en l'actualitat també és col·laboradora de 'Sálvame'.

Les dos noves col·laboradores no han tingut problema a començar a atacar els seus companys només entrar a plató i encara que han assegurat que aniran contra tot per a mantenir les seues cadires, hi ha alguns col·laboradors que els cauen pitjor que uns altres. Per este últim motiu, ja han començat a disparar contra ells per a fer-los la vida impossible en el programa. De fet, hi ha tres col·laboradors que estarien patint pel seu lloc de treball.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Olga Moreno sorprèn i ataca Rocío Flores a 'Supervivientes'" "Si ve ella no vinc jo, el zasca de Jorge Javier a Rocío Flores"