La dràstica decisió de Rocío Flores: “no em trobe bé”

La filla d'Antonio David Flores no creuarà el toll per a visitar a Olga Moreno. Qui ho farà en el seu lloc?

Rocío Flores plorant al programa 'Conexión Honduras' de Supervivientes

Olga Moreno tindrà, per fi, la seua visita familiar a Hondures, però no serà Rocío Flores com al principi es va plantejar.

La filla d'Antonio David Flores va dir 'sí' al programa i va deixar clar que estaria encantada de viatjar a Hondures per a visitar a Olga en 'Supervivientes', però passades les setmanes i amb la polèmica al punt més àlgid ha reculat.

Olga Moreno és l'única supervivent que queda per rebre una visita familiar, una cosa de la qual té moltíssimes ganes.

No fa molt, li va comptar fins i tot a Gianmarco Onestini que estava "desitjant que Rocío (Flores) vinga perquè compte tot", va dir quan pensava que les càmeres no l'estaven gravant.

Però Olga Moreno no rebrà la visita de Rocío Flores, a pesar que l'exsupervent havia assegurat anteriorment en el plató de 'Supervivientes: TIerra de Nadie' que aniria encantada.

Així li ho ha comunicat a Carlos Sobera: "Primer, en un vídeo que van posar en 'Supervivientes' Olga va dir que volia compartir esta experiència amb la seua germana Rosa, que és qui anirà a veure-la. Segon, és una decisió que hem pres tota la família en global. La millor persona que li pot transmetre el que ella necessita que siga energia i bona vibra i fluixejarà quan la veja".


La filla de Rocío Carrasco creu que la seua visita a Olga Moreno en este moment pot anar en contra d'ella, ja que no està en el seu millor moment: "Jo no em trobe al 100%. Olga necessita energia i positivitat i es morirà en veure-la".


Marta López intervenia en eixe moment per a dir-li a Rocío que no va "perquè no vol".


Olga Moreno ha demanat en infinitat d'ocasions veure a Rocío Flores, de la qual se sent més a prop que mai després de viure l'experiència de 'Supervivientes'.

Olga Moreno ha lamentat a l'illa les abraçades que no li ha donat tots estos anys a la filla d'Antonio David, però encara haurà d'esperar una mica més i és que segons Rocío Flores la família Flores Moreno en consens ha decidit que siga Rosa i no ella la que encreuament el toll per a animar a Olga.


No se sap en quin moment s'ha pres esta decisió, però Rocío Flores no està en el seu millor moment després de perdre els papers per complet en el plató de 'Supervivientes: TIerra de Nadie' fa una setmana i passar una de les seues pitjors setmanes en televisió.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari