Telecinco tremola: Enfrontament entre Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana

Els presentadors mantenen postures oposades per un tema candent
Ana Rosa Quintana i Jorge Javier Vázquez tenen ara postures enfrontades | València Diari

Dos dels rostres més coneguts i importants de Telecinco són Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana, qui, des de fa anys, tenen una gran amistat. No obstant això, ara es troben enfrontats clarament i això manté en suspens a la cadena, per vore fins a on poden arribar les seues postures contràries.

En concret, han deixat vore les seues opinions respecte al tema candent de l'actualitat de la premsa rosa, és a dir, al distanciament entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera, després de què el seu fill descobrira que sa mare li havia mentit. Estos dos presentadors estan en 'bàndols contraris', i és que un dona suport al DJ i l'altre a la 'tonadillera'. I ho fan de forma pública i vehement.

Jorge Javier Vázquez a favor de Kiko Rivera

Divendres passat, Telecinco va emetre l'especial 'Cantora, la herencia envenenada', presentat per Vázquez, que va ser testimoni d'excepció de les declaracions del fill petit de Paquirri. Unes declaracions en les que va deixar en dubte a l'artista com a mare.

No obstant això, va haver dos moments molt impactants; el primer va ser quan va revelar els tripijocs econòmics d'ella amb Cantora; i el segon quan va descobrir que la cantant tenia ocults a la finca els objectes personals del torero. Uns objectes que fa anys va denunciar que li havien robat.

Jorge Javier va assistir atònit a les paraules de Kiko Rivera i també va poder sentir el seu dolor. Per este motiu, s'ha posicionat a la banda d'este i ho ha manifestat de forma pública tant en 'Sálvame' com al blog de la revista 'Lecturas' a on escriu.

D'esta forma, ha deixat clar que «no crec que Kiko haja parlat per impuls. Es nota de lluny que el seu discurs el té forjant en el seu cap des de fa anys». I a això ha afegit: «Kiko Rivera detesta amb tota la seua ànima a Isabel Pantoja, al personatge. Ell el que vol és a sa mare».

De la mateixa manera, no ha dubtat en carregar contra la 'tonadillera', expressant que «No hi ha període de la teua vida exempt de polèmica, d'acusacions que, pràcticament totes elles, tenen a vore amb una desmesurada ambició i un amor obsessiu pels diners».

Ana Rosa Quintana dona suport a Isabel Pantoja

La presentadora Ana Rosa, però, s'ha posicionat a favor d'Isabel Pantoja en tot este conflicte. D'esta forma ho ha deixat evident des del seu programa matinal en Telecinco. I el primer que ha fet ha sigut desprestigiar Kiko d'una manera absurda per l'estilisme que va lluir en l'especial de Cantora: «Va ser terrible, però amb una xapa de 'Coca Cola' en l'orella, ho dic de veritat i no és una frivolitat, perd credibilitat».

Ana Rosa Quintana està a favor de la 'tonadillera' | Telecinco

De la mateixa manera, Quintana ha manifestat que no està d'acord amb la manera en què el DJ ha revelat totes estes informacions: «Em pareix impresentable que estes coses es facen en públic perquè és sa mare, i si té alguna cosa a dir-li, ho haurà de fer directament a ella».

Telecinco, dividit

Jorge Javier i Ana Rosa són dos dels rostres que més han deixat clara la seua postura en la guerra Rivera-Pantoja. No obstant això, són molts els col·laboradors de la cadena que també s'han posicionat a favor d'una part o una altra.

D'esta manera, per exemple, María Patiño, presentadora de 'Socialité', dona suport al fill de Paquirri, dient: «Quan esta senyora se'n vaja, Kiko Rivera o hereta deutes o no hereta res».

D'altra banda, Joaquín Prat, copresentador de 'El programa d'AR, opina igual que 'la seua cap', per això, ha carregat durament contra el jove, dient: «escorxa a Isabel Pantoja en la televisió per diners».

És clar que este conflicte televisat no deixa indiferent a ningú, ni tampoc als rostres de Telecinco, que ja s'han posicionat. Caldrà vore si mantenen estes postures o no després de la segona part de l'especial sobre Cantora que s'emetrà este divendres.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'avís de Cristina Pedroche sobre el seu vestit per a les campanades" "Diuen que un programa 'top' de Telecinco té els dies comptats"