‘A la merda 2020’, especial de cap d’any d’À Punt, amb els presentadors Carolina Ferre i Eugeni Alemany

La televisió valenciana començarà la Nit de cap d'any amb un espai dedicat a l’humor des d’un hotel i continuarà amb les campanades des de la plaça de l’Ajuntament de València
Carolina Ferre i Eugeni Alemany, presentadors estrella d'À Punt' | Arxiu

La televisió autonòmica valenciana, À Punt, ha anunciat este dimecres el seu programa especial per a Nit de cap d'any, que tindrà com a nom 'A la merda 2020' i comptarà amb Carolina Ferre i Eugeni Alemany com a presentadors durant la nit.

En un comunicat, la televisió valenciana ha explicat que a les 22.40 hores es farà la primera connexió des de la plaça de l'Ajuntament de València, que donarà pas a l'especial "A la merda 2020", un espai dedicat a l'humor ple de sorpreses des d'un hotel i que continuarà amb les campanades des del mateix enclavament.

Al costat dels presentadors Carolina i Eugeni, en el programa participaran moltes cares conegudes de la televisió, com l'humorista Òscar Tramoyeres, i personatges de 'L'Alqueria Blanca', entre altres.

Un karaoke per a tots els públics

A les 23.40 hores començarà el programa 'Campanades 2020', que retransmetrà en directe les campanades per a, a continuació, oferir 'Cantem 2021', un format de karaoke per a continuar la festa amb una entretinguda proposta musical i començar amb bon peu l'any nou sense eixir de casa.

Més de dos hores de cançons per a recordar amb diversió des d'À Punt les lletres que pensàvem que eren inoblidables.

D'altra banda, en el matí del dia 1, À Punt començarà l'any amb música en la programació, que a les 10.00 hores televisarà el concert Adda Simfònica i, a les 12 hores, serà el torn de Germanies de la Capella de Ministrers.

Un nou especial d'Atrapa'm si pots

Al migdia, Eugeni Alemany presentarà un especial 'Sueca i Cullera' del concurs 'Atrapa’m si pots', mentres que la pel·lícula 'Memòries d'Àfrica' i la repetició de 'A la Merda 2020!' completaran la vesprada.

Per a les 22.00  hores de l'1 de gener, À Punt té previst estrenar la minisèrie 'L'última coronació', una sèrie que trasllada a la Rússia imperial de l'any 1896, a on Nicolau II és coronat nou tsar de Rússia. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Iker Jiménez impactat per un fet que no se pot canviar" "Les dos col·laboradores de 'Sálvame' que no s'aguanten"