INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Eugeni Alemany al públic d''Atrapa'm si pots': «En 20 anys de carrera no m'havia passat»

Esta insòlita situació es va produir en el programa que dirigix el presentador en À Punt totes les vesprades
Moment en el que el públic del programa 'Atrapa'm si pots' se'n va del plató en directe | À punt

 

El que va passar el dimecres de vesprada en el programa de la cadena valenciana À punt, 'Atrapa'm si pots', és un dels moments televisius que més es recordarà este any. De fet, el mateix presentador del concurs, Eugeni Alemany, escrivia en Twitter que «en 20 anys de carrera mai m'havia passat açò».

 

A la mitat de la gravació del programa, els assistents del públic es van alçar en directe i van començar a abandonar el plató un per un, fins a deixar buides totes les cadires. Davant esta situació, Eugeni Alemany no donava crèdit, que de seguida va preguntar si continuaven o paraven la gravació.

 

Lluny d'això, el programa va continuar fent-se, això sí, sense cap espectador en directe. El presentador va explicar que havien d'anar a classe i per això havien d'eixir. Ràpidament, diferents membres de l'equip del programa (maquilladores, realitzadors, càmeres...) i els familiars dels concursants es van assentar en les cadires per a omplir el buit del públic i dels aplaudiments. A pesar de què Eugeni Alemany demanara disculpes a través de les seues xarxes socials, 'Levante' explica que podria tractar-se d'una broma del mateix programa.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!