Dur fracàs de Fani i Christofer: acaben de perdre un gran projecte

La parella viu el seu estiu més complicat
La parella viu el seu estiu més complicat | Cedida

Fani Carbajo i Christofer Guzmán estan passant el seu estiu més difícil. Els exconcursants de ‘La Casa Fuerte’ no paren de rebre males notícies. Després de vore's obligats a cancel·lar la seua boda, prevista per a finals d'agost, per culpa del coronavirus, ara la parella patix un nou problema.


A Fani Carbajo i Christofer Guzmán els acaben de tirar per terra el seu projecte laboral més prometedor, la idea amb la que pensaven fer-se rics en un futur no massa llunyà.


Amb el pas de la parella per ‘La isla de las tentaciones’, el nom d'Estefanía es va escoltar arreu de mig món. I és que del més profund de l'ànima del seu nòvio és d'a on va eixir el famós crit 'Estefaníaaaa!', en descobrir que li havia sigut infidel amb Rubén.
 

El negoci que acaben de perdre

Encara que este crit els ha perseguit des d'este moment, la parella ha volgut convertir-lo en un negoci. Fani Carbajo i Christofer Guzmán volien patentar-ho fins i tot com a marca, però l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, OEPM, no els ho ha permès.


Després de la sol·licitud per part de la parella, l'OEPM no els ha concedit la patent per a registrar esta marca, amb la que pretenien treure benefici venent productes i servicis en un futur no molt llunyà. El motiu és que 'Estefaníaaaa!' no tindria el pes suficient per a convertir-se en una marca registrada amb la que poder comercialitzar.


Després de gastar-se uns 300 euros entre la sol·licitud de la marca i el dibuix del logo, Fani Carbajo i Christofer Guzmán han vist el seu projecte de futur fer-se trossos abans de començar.


Sense boda

Però no ha sigut l'únic fracàs. La seua boda, prevista per al 28 d'agost, també va patir un canvi d'última hora. L'enllaç matrimonial va haver de suspendre's davant l'evolució de contagis per Covid-19. La situació no era la millor per a celebrar un dels dies més importants de les seues vides.


Ara, la parella haurà d'esperar uns quants mesos per a complir el seu somni de casar-se en una multitudinària boda plena de famosos. A demés, Fani Carbajo i Christofer Guzmán també hauran de dedicar part del seu temps a buscar una altra manera de guanyar diners que no siga amb la seua marca.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban explota davant les burles pel seu canvi físic en 'Sálvame'" "Jorge Javier torna a la TV de manera provocativa"