INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Espanya no registra morts per primera volta des de l'inici de la pandèmia

'GH VIP', principal afectat per la programació d'este diumenge

El programa no s'emetrà en Telecinco fins que acabe la programació especial sobre les eleccions
Els espectadors de 'GH VIP' hauran de seguir la gala en Mi Tele | Telecinco

Les eleccions d'este diumenge han obligat a Telecinco a buscar alternatives que facen viable l'emissió del debat de 'Gran Hermano', sense perdre de vista el seguiment electoral lògic que totes les cadenes ja estan preparant.

 

En este cas, Telecinco ha apostat per convertir-ho en un privilegi que beneficiarà a uns quants espectadors del format que podran seguir el transcurs regular de la gala, mentres que la resta veuen l'especial electoral. El mètode elegit serà el següent: Telecinco emetrà un especial de seguiment fins al punt de les 23:30h i, mentres, el debat del reality s'estarà emetent pel servici de vídeos de Mediaset, Mitele.

 

La idea va molt més allà i es convertix en una emissió exclusiva, ja que només tindran accés a este 'streaming' tots els usuaris que tinguen contractada una de les tarifes de pagament de Mitele PLUS. Una volta acabe l'especial informatiu en Telecinco, es reprendrà l'emissió regular i tot el món podrà vore el que estiga passant en el major reality de la televisió.

 

La iniciativa no agrada als seguidors del 'reality'

Esta acció va englobada dins de les jugades que està fent Mediaset per a que la gent contracte este servici extra de vídeos, oferint tot un seguit de privilegis com, per exemple, informacions privilegiades de 'Gran Hermano' o l'accés a episodis de ficcions que encara no s'han vist en la xicoteta pantalla. Esta decisió no ha agradat del tot als espectadors que s'han queixat i han denunciat que la proposta és injusta, sobretot per a tota aquella gent que seguix el reality des de sempre.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!