Iván, nóvio de Lola dona explicacions: No espere que se'm done suport

Iván ha decidit que no defensarà més a la supervivent en televisió, després dels rumors d'infidelitat
Lola i Ivan en "Supervivientes" | Telecinco

Des que isquera una informació que apuntava a una possible traïció d'Iván Rubio a la seua nóvia Lola, hem deixat de veure-li en els platons de televisió. Fins ara Iván havia sigut dels quals no es perdia cap ocasió per a defensar a la supervivent. Fins i tot es va sincerar diverses vegades sobre el molt enamorat que està d'ella.

No obstant això, en 'Supervivientes: Connexión Honduras' vam veure que ara sembla que el pare de Lola, Fernando, serà qui s'encarregue de fer costat a la concursant.

Jordi González va explicar el motiu: "Iván ha estat fins ara defensant a Lola - i bé jo crec - i ha eixit una informació que apunta a una infidelitat d'Iván. Ells van pactar abans del concurs que si eixia una cosa així, Iván deixava d'aparéixer en la tele", va dir el presentador.


Iván detalla per què no defensarà a Lola i contesta a les crítiques

 

Després de conéixer-se això, Iván Rubio utilitzava les seues xarxes socials per a escriure detalladament per què ha pres esta decisió, a més de respondre a les crítiques que ha rebut.


El nóvio de Lola creu que ha fet la millor elecció. "Veient el que estic veient i escoltant estos últims dies cada vegada tinc més clar que he pres la decisió correcta, no pense pronunciar-me en cap cas, en cap mitjà, ni de cap manera. Quan arribe el seu moment li donaré les explicacions pertinents sobre el perquè de la meua decisió a l'única persona que les mereix", anunciava.

"Mai he volgut eixir en TV, ni fer-me famós, ni traure cap benefici de tot això, si he aparegut en TV, és perquè la meua parella m'ho va demanar i fins a l'últim moment no vaig prendre la decisió i els que ho han de saber saben que és així, jo tinc una vida que vaig deixar apartada per exclusivament defensar a la meua parella en el seu concurs, prenc esta decisió perquè crec que és el millor per a ella i per al seu concurs i sobretot per a mi i per als meus, mai em veuran participar d'este circ, mentrestant que se sume qui vulga però jo tinc la meua consciència molt tranquil·la i uns principis que no em permeten fer-ho, qui vulga que ho entenga i el que no perquè ho sent molt, torne a la meua vida, al meu treball, al meu entorn del qual mai deguí haver eixit", explicava.


Iván agraïa en la mateixa publicació a l'equip de 'Supervivientes' i revelava que s'emporta alguns "amics" d'ací. A més, va assenyalar que igual que ha rebut crítiques també ha tingut molts missatges de suport.


"No espere que se'm done suport ni que se m'entenga, simplement és LA MEUA DECISIÓ. Ni m'amague ni m'amagaré, ací estic per als de veritat i per als de sempre. I per descomptat encara que a l'ombra sempre defensaré el LOLA GANADORA!", sentenciava.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'últim invent de Rocío Flores per a fer guanyadora a Olga Moreno" "Lara Sajen revela la gran bomba de Tom Brusse en 'Supervivientes'"