Jorge Javier se sincera sobre el seu ex Paco: «Forma part de la família»

El presentador de 'Sálvame' parla sense pèls en la llengua de la seua vida sexual
Jorge Javier parla sense pèls en la llengua de la seua vida sexual | TELECINCO

 

Des que Jorge Javier Vázquez tornara a la vida pública després del seu ictus, el presentador s’està mostrant d’allò més sincer i obert en qualsevol tema que es tracte o del que se li pregunte, desvelant aspectes amagats fins ara de la seua vida personal i professional.

 

En la seua última aparició pública, amb motiu de la presentació d’una marca de llenceria en el barri de Chueca, va ser preguntat pels periodistes sobre sexe (no debades, el presentador confessava en el seu blog que feia temps que no el practicava) i de la seua relació amb el seu ex Paco, amb qui s’havia rumorejat que podria estar a punt de reconciliar-se.

 

El presentador parla obertament de la seua vida íntima

Jorge Javier, sense cap classe de pudor a comentar els aspectes més íntims de la seua vida personal, comentava als periodistes: «Sexe no en tinc des de l’ictus. Estic començant a enfilar-me per les parets. Fa dos mesos i mig que no tinc relacions. Passió o amor? La passió dura tres quarts d’hora, en les parelles la passió desapareix i és una de les coses que s’ha d’acceptar. Quan se’n va, comença una altra relació més profunda i que pot durar més en el temps».

 

De la seua exparella Paco, amb qui va estar unit quasi una dècada, també n’ha volgut parlar: «Res de relacions. Paco s’està quedant en ma casa per a donar-me un colp de mà però no hem parlat de reconciliar-nos ni res, som molt britànics. Per què hem de parlar si acabarem discutint?».

 

Paco ha estat molt pendent de Jorge Javier | València Diari

 

Així, desmentint totalment que li estiga passant pel cap tornar amb el seu ex, declarava que, a pesar de tot, Paco forma part de la seua vida: «Paco ja forma part de la meua família. No sé com serà d’ací a un temps, però ell és ja de la meua família. És un dels hòmens de la meua vida, però tinc 50 anys i com més n’hi haja, millor».

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!