Jorge Javier Vázquez apunta a Albert com a guanyador de 'Supervivientes'

El presentador va revelar en 'Sábado Deluxe' que, segons el seu pensar, Albert és el concursant de 'Supervivientes' candidat a guanyar el premi
Jorge Javier Vázquez ha revelat el seu preferit | TELECINCO

 

Jorge Javier Vázquez es banyava el dissabte passat en ‘Sábado Deluxe’ i donava la seua opinió sobre qui creia que podria ser el possible guanyador de ‘Supervivientes’.

 

Tot i que encara queda temps per a la final del ‘reality’, a estes altures, la majoria d’espectadors ja tenen el seu concursant predilecte en el cap com a possible guanyador, i el presentador del ‘reality’ no és una excepció. I és per això que ell també es va decidir a expressar la seua opinió sobre la persona que creu que té totes les qualitats per a alçar-se amb el premi guanyador.

 

Per ara, «ningú es mereix guanyar»

«Parlant de supervivència, ara mateix cap es mereix guanyar (...). S’ho han de treballar moltíssim més encara, perquè com a supervivents cap d’ells es mereix guanyar. Encara no hi ha un concursant que digues 'Ostres!', però crec que Albert apunta maneres».

 

En el plató de 'Sábado Deluxe' s'ha parlat dels possibles guanyadors | TELECINCO

 

D'eixa manera es referia el presentador al deportista d’esta edició, Albert, que és atleta de salt de perxa i que es va fer famós per participar en el famós ‘dating show’ ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’.

 

Però entre els col·laboradors que l’acompanyaven, que no estaven del tot d’acord amb Jorge Javier, va sorgir un altre possible nom, el de Mónica Hoyos. Concretament, Miguel Frigenti afirmava: «En ‘GH VIP’ la vaig posar verda, però ací m’està agradant moltíssim. Està lluitant molt».

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!