INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Jorge Javier confessa que son pare «preferia un fill mort abans que un maricó»

Jorge Javier va tornar a 'Mi casa es la tuya' i va rememorar la seua infància, marcada per un pare molt estricte
Jorge Javier Vázquez en 'Mi casa es la tuya' | TELECINCO

 

El programa ‘Mi casa es la tuya’ ha estrenat nova temporada amb un capítol estrella, en què Jorge Javier Vázquez tornava al programa després de patir un ictus, per fer una segona part de l’entrevista que Bertín li va realitzar abans que el presentador patira un dels espants més grans de la seua vida i que el va obligar a fer una parada i a mantindre's apartat de la televisió durant unes setmanes.

 

 

Este episodi de la vida de Jorge Javier, ha propiciat que Bertín i ell es tornen a trobar per compartir vivències, recordar el programa que van gravar junts i reflexionar sobre com un problema de salut com el que va patir el presentador pot canviar la vida d'una persona i fer-li replantejar el seu ordre de prioritats.

 

La seua infància, marcada per un pare estricte

El presentador va explicar a Bertín com va viure la seua infància amb els pares, definint son pare i sa mare de formes molt diferents, quasi contràries: «Ma mare era molt alegre, l’ànima de la festa, molt optimista i mon pare, tot el contrari. Era molt estricte i sever, amb un profund sentit de la justícia. Amb mi va ser molt dur».

 

 

Jorge van tindre una relació tensa amb son pare | TELECINCO

 

Pel que va explicar el presentador, durant la seua època d’estudiant va patir molta pressió, ja que l’obsessió de son pare eren els estudis i enviar els seus fills a la universitat, cosa que no va conseguir amb les seues dos filles. Tot i que Jorge ho aprovava tot, son pare no estava content només amb això sinó que, a més, volia notables i excel·lents, cosa que li va arribar a causar molt d’estrés a Vázquez, que l’únic que sentia era que defraudava son pare constantment.

 

El pare de Jorge va ser molt dur amb ell | TELECINCO

 

A més a més, Vázquez va haver de viure la seua homosexualitat en secret, ja que una de les frases que havia escoltat per part de son pare en sa casa era que «preferia un fill mort abans que un maricó». Malgrat la duresa de son pare però, el presentador no li guarda rancor i li fa molta pena no haver disfrutat més amb ell de la vida que té ara, ja que son pare va morir jove, amb 59 anys, a causa d’un tumor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!