INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Jorge Javier Vázquez es banya i declara la seua admiració per Carmena

El presentador es va trobar a Manuela Carmena en els passadissos de Telecinco i va aprofitar l'ocasió per a parlar amb ella
Jorge Javier Vázquez ha entrevistat a Manuela Carmena| JALEOS

 

Que Jorge Javier Vázquez diu el que pensa i expressa les seues preferències polítiques no és cap novetat. En el seu dia, ja va manifestar públicament el seu suport a Pedro Sánchez quan el candidat del PSOE va tocar a ‘Sálvame’. En esta ocasió, Jorge Javier ha vullgut parlar amb la candidata a l’alcaldia de Madrid Manuela Carmena, que ha estat en el programa de Cuatro presentat per Risto Mejide ‘Todo es mentira’; en trobar-se-la pels passadissos de Telecinco, Vázquez li ha dit: «Jo vote per Manuela Carmena». Amb eixa rotunditat es manifestava el presentador en iniciar la seua conversa amb ella a, la qual cosa, Carmena li responia: «Moltes gràcies, m’ha fet molta il·lusió».

 

 

Jorge Javier Vázquez, preocupat per la deriva de la política

A continuació, Jorge Javier ha vullgut reafirmar les seues conviccions polítiques al mateix temps que agraïa a Carmena la faena que estava realitzant: «Ja et vaig votar l’altra volta i te tornaré a votar perquè estàs fent una ciutat moderna». El presentador també ha revelat que l’actual alcaldessa es va posar en contacte amb ell per a preocupar-se pel seu estat de salut després de l’ictus, cosa que demostra la bona sintonia que tenen.

 

L'alcaldesa Manuela Carmena | València Diari

 

Per la seua banda, Carmena ha manifestat la seua preocupació per les ganes de tornar al passat que tenen algunes formacions polítiques i pel retrocés cap a ‘La Reconquesta’ i els temps d’Isabel la Catòlica; Vázquez li donava la raó confessant: «A mi m’espanta bastant el que puga arribar a passar».

 

El presentador no s’ha mossegat la llengua i ha vullgut aprofitar l’avinentesa per a queixar-se sobre l’última proposta d’Ortega Smith, el candidat de Vox a l’alcaldia de Madrid, i que ha dit que durà la manifestació de l’orgull 'LGTBI’ a la ‘Casa de Campo’ de Madrid, per a traure-la de dins de la ciutat. Vázquez exclamava: «La pròxima quina serà, que ens posen brodada una M de Marica?». Finalment, Jorge Javier s’ha despedit d’ella amb un «Manuela, als seus peus».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!