INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Kiko Matamoros dona per perduda la relació amb la seua filla

Després del cara a cara televisiu que va tindre amb Makoke el passat dissabte a 'Sálvame Deluxe', se sincera sobre la seua filla
Kiko Matamoros sembla haver trobat la felicitat amb la seua nova parella Cristina Pujol | TELECINCO

 

 

Sembla que Kiko Matamoros no és capaç d'eixir de la mala ratxa per la qual està passant. Tot i haver trobat la felicitat amb la seua actual parella Cristina Pujol, la filla del col·laborador ha decidit trencar la seua bona relació, tot i els esforços del seu pare per sustentar-la.

 

Kiko Matamoros i Makoke comencen una guerra

La contínua discussió entre Makoke i Matamoros està passant factura a la filla que tenen en comú, Anita Matamoros. Dissabte passat la parella es va veure les cares per primera vegada després de la seua ruptura a 'Sálvame Deluxe', i els insults no van tarda en arribar.

 

Encara que la intenció era dur a terme una entrevista pacífica i despreocupada, per a Kiko va acabar sent una lluita contra els rumors de la seua possible separació amb Cristina Pujol. Makoke va aprofitar l’ocasió per tirar acusacions i per parlar de com havia sigut el seu matrimoni.

 

Kiko Matamoros i Makoke es van veure les cares a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

Amb la paciència esgotada, Matamoros es va esforçar per desmentir les acusacions de la seua exdona, i va assegurar que l’únic que vol la malaguenya és «posar pedres entre la meua filla i jo».

 

Una vegada va passar la nit de l’entrevista, Kiko va voler donar la seua opinió sobre el que va passar al plató i va acusar les declaracions de la seua exparella de ser «malintencionades» i de tindre «molt malla llet». El col·laborador de 'Sálvame' va comentar que no el va sorprendre l’actitud de Makoke.

La relació amb la seua filla no és l’ideal

Kiko Matamoros es va mostrar en tot moment preocupat per la relació que manté amb la seua filla, i lamentava «tot el que haja pogut afectar a la meua filla». El col·laborador estava visiblement afectat pel tracte que rep per part d’Anita Matamoros.

 

Kiko Matamoros i la seua filla, Anita | BEKIA

 

Tan abismal és la distància que separa a pare i filla que el col·laborador es va atrevir a dir que «és una cosa que done perduda». Ha admés que «una reconciliació no és factible», i que no vol «caure en la temptació d’esperar solucionar-ho».

 

Tot i que intenta no mostrar-ho públicament, el cert és que aquesta podria ser una de les pitjors etapes vitals de Kiko Matamoros, encara que té el suport indispensable de la seua parella. Kiko ha declarat sentir emocions contradictòries dins el seu interior: «Pena, tristesa, fàstic, de tot».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!