INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Menys contagis en el 3r dia sense morts a nivell valencià

Kiko Matamoros es mostra decebut pel seu comportament a ‘Sábado Deluxe’ però adverteix a Makoke

El col·laborador de Telecinco va parlar a ‘Sálvame’ sobre l’enfrontament amb la seua exparella i va demanar disculpes a l’audiència del programa.
Kiko Matamoros va anar a 'Sálvame' per aclarir algunes coses | TELECINCO

 

Kiko Matamoros va aprofitar el seu espai del programa Sálvame, El club del espectador, per a parlar de l’enfrontament que va protagonitzar amb la seua exparella Makoke uns dies abans. El col·laborador de Telecinco va aclarir la seua polèmica intervenció durant el programa i va demanar disculpes.

 

Kiko Matamoros, decebut amb el seu comportament davant les càmeres

Després dels insults i desqualificacions que es van dirigir l’un a l’altre, els dos s’han mostrat penedits i decepcionats pel seu comportament durant l’entrevista al Sábado Deluxe. Per una banda, Makoke ha mostrat el seu malestar als col·laboradors del programa, i per l’altra, Kiko ha aprofitat el seu espai del programa Sálvame per puntualitzar alguns aspectes i fer-li saber a Paz Padilla la seua opinió: "Vinc a aclarir les tonteries que es van dir ací sense cap fonament ni coneixement de dret, perquè es diuen coses que són tremendes, i ho dic bàsicament per l’espectador".

 

Kiko va voler deixar clara la seua postura en l'enfrontament amb Makoke | TELECINCO

 

Kiko va admetre que hauria d’haver actuat d’altra manera, conscient del mal que ha pogut causar en el seu entorn, sobretot, en la seua filla, Anita: "Del dissabte m’agradaria haver canviat coses, però s’ha de ser realistes, i el que s’ha fet, fet queda, i en la mesura que siga possible m’haguera agradat evitar danys majors, o danys col·laterals, però tampoc vinc a fustigar-me ni a agenollar-me davant de ningú".

 

Tot i mostrar-se decepcionat pel seu comportament, Kiko justificava la seua actitud davant dels atacs de Makoke: "És difícil a vegades estar de forma digna en un plató quan s’escolten coses que són ofensives i et trauen de les teues caselles". A més, el col·laborador va acabar demanant perdó a l’audiència: "Ho sent molt. Ho sent pels espectadors que van veure un espectacle que va rossar el ridícul i per la gent que m’estima que s’ha pogut sentir defraudada. Vaig insultar i vaig tindre qualificatius que van sobrar però no vaig remoure res ni vaig dir res ofensiu ni injuriós".

 

Disposat a demandar a Makoke

Tot i demanar disculpes, Kiko Matamoros també va ser dur amb l’actitud de Makoke i la va amenaçar amb una possible demanda, ja que segons el col·laborador, el seu comportament va ser "absolutament deslleial, teníem un pacte de respectar-nos i no fer de la nostra ruptura el que es va veure el dissabte al plató, teòricament pel bé de la meua filla, però he vist que se la utilitza per conveniència. Parle de deslleialtat en el sentit més dur, més ampli i més dolorós de la paraula".

 

Per altra banda, Kiko no entenia per què Makoke li va advertir que no es clavara amb el seu fill, Javier Tudela, perquè "ell havia vist moltes coses" entre ells dos sobre un antic enfrontament entre la parella. Kiko va voler aclarir que: "Realment el que va passar és el que vaig explicar jo. No crec que anara per allí, espere a més, perquè si va per allí, em trobarà".

 

Kiko Matamoros estaria disposat a demandar a Makoke | TELECINCO

 

Sobre aquest antic enfrontament, el col·laborador no va voler donar més detalls, però sí va assegurar que tot té una explicació i si fóra necessari, ho demostraria: "Hi ha uns condicionants que podrien aclarir allò, justificar el perquè de moltes coses". A més, Kiko va ser molt taxatiu quan li van preguntar si seria capaç d’interposar una demanda a la seua exdona: "Estaré per a anar als jutjats, sense cap dubte".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!