INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

María Jesús Ruiz s'estrenarà com a cantant este estiu

L'ex miss Espanya i guanyadora de 'GH DÚO' gravarà un 'hit' musical
María Jesús Ruiz es troba preparant un 'hit' musical per a triomfar este estiu | TELECINCO

 

María Jesús Ruiz, que encara està assimilant la seua victòria recent en ‘GH DÚO’, ja es troba immersa en projectes laborals nous, entre ells, està treballant en un tema musical que probablement eixirà este estiu.

 

L’ex miss Espanya estrenava treball nou el dijous passat en Mediaset, ja que es convertia en col·laboradora del ‘dating show’ de Cuatro ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. Pel que es veu, la seua vida professional està imparable i María Jesús Ruiz confessava al portal ‘Jaleos’ el seu nou projecte per este estiu, en el qual començarà a treballar durant les pròximes setmanes: «Gravaré un tema musical per a l’estiu».

María Jesús és fan de Sebastián Yatra

La model ja va mostrar indicis del seu talent musical en la casa de Guadalix quan es va animar a cantar el tema ‘Déjame quererte’ del colombià Sebastián Yatra; de fet, l’oportunitat de gravar este nou tema musical li ha vingut de la mà del colombià, ja que ella va col·laborar en el seu videoclip anteriorment. A pesar de què li agradaria poder cantar una cançó amb este artista, ha revelat que el tema el cantarà ella a soles.

 

Sebastián Yatra, llegint-li un missatge emotiu a María Jesús Ruiz en 'GH DÚO' | TELECINCO

 

La de Jaén no diu que no a cap oportunitat laboral i s’anima amb totes les coses que li apareixen. En esta aventura musical la precedixen altres famoses de ‘realities’, que anteriorment ja es van animar a cantar temes musicals d’estiu, com són Sofía Suescun o Ylenia Padilla. Tot i això, ella parla sincerament i reconeix sobre ella mateixa: «no és que jo cante massa bé». 

 

A banda d'això, la model seguix intentant digerir l’èxit i tot el que li ha passat des que va xafar la casa de ‘Gran Hermano’, i es mostra molt sorpresa del gran suport que està rebent per part de la gent del carrer: «Una cosa és que sigues un personatge, poc o molt públic i que et reconeguen pel carrer, i després està l’onada d’afecte que m'ha arribat dia a dia».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!