INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Els motius de la mala relació entre Chelo García Cortés i Isabel Pantoja, al descobert

La periodista va arribar a deixar-li un pis a Chabelita per a què es poguera trobar amb un xic a soles.
Isabel Pantoja va tindre dos motius per a trencar la seua amistat amb Chelo | TELECINCO

 

Des de que es van iniciar les primeres informacions sobre ‘Supervivientes’, el concurs de Telecinco no ha deixat de mantindre l’expectació, inclús abans que començara. El fitxatge d’Isabel Pantoja ha portat uns índexs d’audiència històrics a Telecinco en la primera gala del programa, quan els concursants van arribar a l’illa i la ‘tonadillera’ va saltar des de l’helicòpter. A més, el retrobament entre la cantant i la també concursant Chelo García Cortés ha generat molta expectació, ja que les dos van mantindre una amistat durant molts anys, que es va trencar fa 5 anys, i des d'aquell moment no s’havien tornat a vore les cares ni a parlar-se.

 

El programa va forçar una reunió entre les dos en directe i l’audiència va poder visualitzar un moment molt tens entre elles, que després de 5 anys sense parlar-se, van mantindre una reunió bastant gelada. Sembla que Isabel Pantoja no oblida el que li va fer Chelo García Cortés, traint la confiança que la cantant havia dipositat en ella durant tants anys.

 

Chelo García Cortés va fer de celestina a Chabelita

Molts s’han preguntat el motiu que va portar a la Pantoja a trencar la seua amistat amb la periodista Chelo García Cortés. Corria l’any 2012 quan van eixir a la llum unes imatges on es podia vore a la filla d’Isabel Pantoja, Chabelita, en una terrassa amb un ‘amic’ que era més major que ella, i els dos en companyia de Chelo García Cortés. Aquesta trobada entre Chabelita i el seu suposat nóvio s’hauria realitzat sense el consentiment d’Isabel Pantoja, i per tant, Chelo García Cortés hauria traït totalment la seua confiança. En eixir les imatges del fet, la periodista només va poder dir: «La culpable sóc jo, que sóc major d’edat, però volia conéixer a aquella persona i l’única manera de fer-ho possible era fent el que vaig fer».

 

Chelo García Cortés va traïr la confiança d'Isabel Pantoja | TELECINCO

 

A part d’açò, més tard va transcendir un fet que encara va enfadar més a la cantant, i és que es va descobrir que la periodista hauria pogut deixar-li un pis a Chabelita i a aquest xic per a què tingueren un moment els dos a soles.

 

Després de tot açò, i per a acabar-ho d’arredonir, Chelo García Cortés es va clavar diverses vegades amb el germà d’Isabel Pantoja, Agustín Pantoja, dirigint-se a través de les càmeres a ell i considerant que la relació amb la seua amiga s’havia trencat per culpa d’ell. En alguna ocasió, Chelo García Cortés es va atrevir a donar-li consells sobre com hauria de tractar a la cantant: «Que la deixes ser ella, que necessita llibertat, i que per això no deixarà d’estimar-te».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!