Pablo Motos ensenya el ball de la nova temporada d''El Hormiguero'

El presentador ha compartit a través de les xarxes un fragment dels assajos de la nova coreografia amb què obrirà cada programa
Pablo Motos torna amb un nou ball per esta temporada d''El Hormiguero' | Antena 3

 

‘El Hormiguero’ torna el dilluns que ve després de la parada estival, i el valencià Pablo Motos ja està preparant la seua tornada com es mereix: Polint un nou ball de benvinguda per als espectadors del seu programa. En esta nova temporada, la cançó que obrirà tots els programes serà la coneguda «September», de ‘Earth, Wind & Fire’, peça que ballaran el presentador i els seus col·laboradors cada vegada que s’inicie el programa, com ja és habitual. 

 

Pablo Motos revela un fragment de la nova coreografia

D’esta manera, Pablo Motos ha volgut compartir amb els seus seguidors en les xarxes socials la coreografia que estan assajant tant ell com Marron, Jorge Ventosa i Jose Señarís: «Encara no ens ix bé, però farem una primera versió per a vosaltres», ha avisat el presentador i, tot seguit, ha iniciat la música i han començat a ballar, en una coreografia molt ben feta.

Este dilluns, dia 2 de setembre, el programa obrirà nova temporada amb el convidat Pablo López, cantant i jurat del programa ‘La Voz Kids’ d’Antena 3, programa que tornarà a emetre’s esta tardor.

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"😍 BOMBA: Els 2 conegudíssims famosos que treballaran en 'El Hormiguero'" "🌴 ❌ DAKOTA, DURA: «És molt mala persona»"