Pablo Motos es fa mal en una prova de 'El Hormiguero'

El presentador ha publicat un vídeo sobre un prova que no va resultar tal com s'esperava i que no va eixir en antena, mentres deia: «M'he fet molt mal»
El presentador ha compartit amb els seus seguidors una imatge inèdita del programa | Antena 3

 

Els experiments en el programa de Pablo Motos ‘El Hormiguero’ són molt divertits, però no sempre ixen com un s’esperaria, que li ho diguen sinó al presentador d'este programa, que amb un toc d’humor, publicava en el seu Instagram el vídeo d'una prova que van assajar i que va tindre un resultat nefast, de manera que van decidir no fer-la en directe per si de cas.

Pablo Motos reconeix que es va fer molt mal

Pablo Motos decidia compartir la gravació d’aquell moment, per a  almenys, traure alguna cosa divertida, tot i reconéixer que per a ell no havia sigut res divertit: «Això ho hem assajat però no va eixir en el programa ni eixirà. M’ha quedat el nas tort». En el vídeo es veu al presentador llançant-se sobre un llit en planxa, sense recolzar les seues mans, de manera que el cap li acaba rebotant fortament contra el matalàs.

  

  

En el vídeo, que a més es pot contemplar a càmera lenta, se sent la veu de Pablo Motos comentant la jugada mentres un company seu li pregunta, en vore el fort colp que s'havia donat: «T’has trencat el nas?», i  Pablo li contesta adolorit: «M’he donat amb tot el nas. M’he fet molt mal».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"📺😱 El pare d'1 de les xiquetes d'Alcàsser torna a la tele amb sorprenents novetats" "📺L'indingant comentari masclista de Rafa Mora en 'Sálvame' que li ha costat l'expulsió"