El programa pel qual fitxa Esperanza Aguirre i no és de política

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid ha fitxat per Celebrity Bake Off, el nou talent d'Amazon Prevalga Vídeo

Esperanza Aguirre va ser presidenta de la Comunitat de Madrid, però no és només coneguda per això, sinó perquè sempre ha estat envoltada de polèmica, ja que és una persona que és una persona que mai calla el que pensa en publique.

Ara l'expolítica ha fet un pas a la pantalla xicoteta, en un programa de televisió que res té a veure amb la política. L'expresidenta de la Comunitat de Madrid ha fitxat per Celebrity Bake Off, el nou talent d'Amazon Prevalga Vídeo, tal com ha confirmat la plataforma este dimarts.


Celebrity Bafe Off, un espai exportat d'altres països, té uns certs punts en comú amb MasterChef Celebrity, encara que en esta ocasió l'especialitat dels concursants serà la rebosteria. El talent és “una glamurosa versió del concurs de televisió que cerca al millor pastisser amateur”, explica la plataforma de streaming.


Al costat de la controvertida expolítica del PP concursaran 11 famosos més, com la segona confirmada Esty Quesada (‘Soc una Desgraciada’), que mai han pres les regnes d'una cuina, en teoria. Als comandaments estaran els presentadors Paula Vázquez i Brays Efe.


Els aspirants a millor pastisser amateur del país s'enfrontaran a les crítiques de dos jutges experts, els noms dels quals encara es desconeixen, i cada setmana un d'ells caurà eliminat.


Celebrity Bake Off, que ja s'ha adaptat en 35 països, estarà produït a Espanya per Boxfish TV i tindrà una duració de deu lliuraments de 50 minuts. Aguirre ja té el davantal amb el seu nom.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"A Olga Moreno li cau la careta i ataca Rocío Carrasco: «Maltractament, la tea p*ta mare" "'Quan s'ha anat, m'he sentit feliç': la decisió de Sandra sobre Tom"