À Punt emetrà nous capítols de l'Alqueria Blanca en breu

Sonen rumors de què se'n vullguen gravar més
L'Alqueria Blanca | Cedida

À Punt té previst emetre a partir el dimecres de la setmana que ve una nova temporada de la sèrie 'l’Alqueria Blanca'. La temporada, que constarà d’un total de huit capítols, dels que cinc seran totalment inèdits, podrà vore's en la televisió pública valenciana cada dimecres, a partir de les 22.40 hores de la nit.

Els teleespectadors podran, d'esta manera, continuar disfrutant de les històries d’amor, enveja i escàndols seguint les vides i els avanços socials de les famílies Pedreguer, Falcó i Doménech, com també dels altres veïns del poble. La sèrie compta amb un elenc destacat d’actors, entre els qui destaquen Ferran Gadea, Carme Juan, Lola Moltó, Fran Nortes, Iris Lezcano, Joan Gadea, Raquel Escribano, Berna Llobell, Paula Muñoz o Pep Ricart.

À Punt Mèdia va començar l’emissió de L’Alqueria Blanca el passat mes de febrer. Des d'eixe moment, la popular sèrie no ha faltat a la cita cada dia a les 16.00 hores en la televisió pública valenciana. 'L’Alqueria Blanca' va ser la primera sèrie que À Punt va recuperar de l’arxiu d’RTVV per a incloure-la en la programació.

La sèrie, que ha deixat d'emetre's en horari de sobretaula el dijous passat, es trasllada d'esta manera a la millor franja horària del dimecres, a partir de la setmana que ve. A més, com les altres produccions del canal, podrà seguir-se des de la pàgina web o des de les aplicacions per a mòbils.

Rumors de gravació de nous capítols

Però, segons ha informat 'formulatv', pareix ser que la televisió valenciana té la intenció de continuar la sèrie. D'eixa manera, no només emetrà els cinc capítols que se li van quedar inèdits amb el tancament de Canal 9 i que havien deixat l'11a temporada incompleta, sinó que recuperaria el repartiment original d'artistes i encetaria la gravació de la 12a temporada a on l'11a s'acabe.

No és estrany este interés per la sèrie, ja que és un dels programes que més audiència proporciana al canal. De fet, els capítols emesos fins ara acumulen una audiència de 61.000 espectadors i un 4,8% de share, cosa que dobla l'audiència mitjana d'À Punt. Això explica que la productora Trivision ja estiguen treballant en la continuació del format i haja preguntat als actors per la seua disponibilitat. Sense dubte, una de les notícies que alegrarà a més d'un espectador valencià.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Irene Junquera es convertix en la 5a expulsada de 'GH VIP'" "Jordi Cruz carrega contra una concursant de 'Masterchef Celebrity'"