Telecinco emetrà este divendres el substitut de 'Pasapalabra'

Fruit d’una sentència judicial, la cadena televisiva es va vore obligada a interrompre immediatament l’emissió de l’històric programa i ara estrenarà un format similar
 
L'emissió de "Pasapalabra" va ser cancel·lada immediatament per decisió del Tribunal Suprem  | TELECINCO

La notícia del Tribunal Suprem sobre la cancel·lació immeditada de 'Pasapalabra' va obligar a Mediaset a interrompre l’emissió d’un dels seus programes més representatius. La demanda, interposada per 'ITV Studios', va acabar amb la derrota judicial per part de Telecinco, i la cadena televisiva va decidir ampliar una hora més 'Sálvame' amb una nova edició, coneguda com a 'Banana', per tal d’omplir el forat que havia deixat 'Pasapalabra'.

Encara que eixe canvi d’horari està sent ben rebut per l’audiència, Telecinco seguix buscant un substitut del mític programa de preguntes, i tot apunta al fet que ja l’han trobat. Per tant, el pròxim divendres 18 d’octubre a les 20.30 hores, Mediaset presentarà el nou format del que encara no ha transcendit el nom.

Telecinco estrenarà el format substitut de 'Pasapalabra'

El programa enfrontarà a dos concursants que hauran de respondre correctament a les preguntes del presentador si volen ser els guanyadors. De moment, pareix que Christian Gálvez seguirà al capdavant del concurs i serà qui dirigirà el nou format.

Tot apunta al fet que Christian Gálvez seguirà al capdavant d'este nou format  | TELECINCO

Cal recordar que un dels punts de la sentència judicial prohibia taxativament «qualsevol altre programa de televisió que tinga un format idèntic o similar al del programa Pasapalabra o que tinga la denominació Pasapalabra». Això implica buscar un nou aspecte i nom, i una nova forma geomètrica amb les lletres de l’abecedari que substituïsca el famós 'Rosco'.

El dubte sobre la presència d’Orestes i Rafa, que estaven concursant en el moment de la decisió del Tribunal Suprem, encara no s’ha aclarit. Feia dos mesos que els concursants s’estaven enfrontant a les preguntes de Christian Gálvez per a conseguir el premi d’1.024.000 euros. En el cas que algun dels dos concursants haguera conseguit completar el 'Rosco', el premi no s’haguera repartit a causa de la cancel·lació del programa.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estos famosos estan a favor i en contra de la independència de Catalunya" "Crítiques a Pablo Motos pel programa d'ahir amb Abascal"