La reacció de Tom Brusse al retorn de Melyssa Pinto després d'haver sigut evacuada

Els supervivents celebren el retorn de Melyssa al grup, a excepció de Tom Brusse, que es queda amb semblant molt seriós

Melyssa Pinto va haver de ser evacuada després de patir forts mals de ventre i vòmits. Resulta que la supervivent tenia un sever quadre de gastroenteritis aguda que la va obligar a haver d'estar aïllada i sota supervisió mèdica.

"Per a evitar que et deshidrates, observa la teua evolució i veure com respons al tractament mèdic has de quedar-te en observació almenys una nit amb una dieta estricta de peix i arròs per a poder prendre't la medicació", li va comunicar Carlos Sobera en 'Supervivientes: Tierra de Nadie'.Melyssa Pinto torna al grup després de la seua recuperació

 

Passats uns dies, Jorge Javier Vázquez li ha transmés a Melyssa, que tenia molta millor cara, quines han dit els metges del seu progrés.

"Després de dos dies d'observació, l'equip mèdic ha decidit que a causa de la teua evolució favorable, al fet que tornes a tolerar aliments sòlids i a la teua bona reposada al tractament pots tornar a la platja amb els teus companys", li va dir. Ella es va tornar boja d'emoció. "He caigut però torne a alçar-me", va expressar.


El gest seriós de Tom Brusse davant la volta de Melyssa

 

Quan Melyssa va tornar a la Palapa al costat de tots els seus companys, ells la van rebre entre aplaudiments. La supervivent va abraçar a Gianmarco Onestini, Olga Moreno i Carlos Alba. Omar Sánchez i Alejandro Albalá li van xocar la mà igual que Valeria Marini i Lara Sajen.

Però el gest més cridaner va ser el de Tom Brusse, que amb semblant seriós aplaudia sense més. Després de la visita de Sandra Pica a l'illa, l'amistat de Melyssa i Tom sembla haver acabat.

Pareix que a Tom no li ha fet molta gràcia que torne Melyssa a l'illa? Tal vegada hauria preferit que abandonada el programa i tornara a Espanya?
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alacant es converteix en escenari del rodatge de la 'Casa de Papel'" "Omar revela la seua vertadera relació amb la família Pantoja"