Roberto Leal celebra els 40 anys amb una gran festa

El presentador d''Operación Triunfo' es rodeja de 'triunfitos' durant el seu espectacular aniversari
Roberto Leal va celebrar el seu 40 aniversari acompanyat dels seus amics i familiars | TVE

 

Roberto Leal ha celebrat este cap de setmana el seu aniversari. El presentador d''Operación Triunfo' ha organitzat una autèntica festassa, rodejat de la gent més important que ha passat per la seua vida. La celebració dels 40 anys de Roberto Leal ha sigut en un terrat en la mítica Puerta del Sol amb el rellotge madrileny de fons.

Alguns 'triunfitos' no van voler perdre's la festa

A part de la seua dona i la seua filla, Roberto va estar acompanyat d'alguns concursants d''Operación Triunfo'. Ricky Merino, Marina Jade, Raoul Vázquez, Cepeda i Nerea Rodríguez van ser els 'triunfitos' que van anar a la festa. A l'event tampoc van faltar Tony Aguilar i Màxim Huerta. Roberto Leal va voler donar la benvinguda als seus anys 40 de la forma més curiosa i és que, a mitjanit, ell i els seus convidats es van menjar dotze grans de raïm. La celebració va ser èpica i així ho han fet saber els convidats gràcies a les xarxes socials, a on no van deixar de compartir els millors moments de la festa.

Roberto Leal és un dels presentadors de moda | TVE

 

El presentador sevillà està de moda

Roberto Leal s'ha convertit en un dels presentadors més estimats de la televisió. L'andalús feia anys que apareixia en pantalla diàriament, gràcies a 'España Directo' però, amb el retorn d''Operación Triunfo', Roberto va conseguir fer un pas més en la seva carrera presentant un gran format d'èxit en 'Prime Time'.

El periodista andalús ha celebrat els 40 anys després d'haver passat un dels millors anys de la seua carrera. L'any 2018 va guanyar el premi Iris de l'Acadèmia de la TV, a més de ser l'encarregat de donar les campanades en TVE al costat d'Anne Igartiburu.

Roberto Leal amb el Premi Iris que va guanyar com a 'Millor Presentador de Programes' | GTRES

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El problema de salut que patix Matías Prats i que podria apartar-lo de la TV" "Isabel Pantoja, atacada una altra volta"