Rocío Carrasco i Rocío Flores coincideixen en Telecinco

Així ho han comptat les seues amigues Alba Carillo i Isabel Rábago en ‘Ya es mediodía’


Finalment ha ocorregut el que, tard o d'hora, havia de passar. Des que es va anunciar el fitxatge de Rocío Carrasco en ‘Sálvame’ com a presentadora de la secció ‘Hable con ella’, tots els ulls estan posats en una possible trobada amb la seua filla en els corredors de Telecinco.

La jove també col·labora en ‘El programa de Ana Rosa’, i encara que els seus horaris i dies no coincideixen, la possibilitat que es veren les cares de manera accidental en les instal·lacions del gegant audiovisual estava sobre la taula. Hui ha estat a punt de passar, sense que ningú poguera imaginar-ho.


Així ho han comptat les seues amigues Alba Carillo i Isabel Rábago en ‘Ya es mediodía’.

Les col·laboradores del Fresh no ha volgut donar molts detalls de la seua conversa amb Rocío, però sí que feia setmanes que no la veien i que l'havien trobada “estupenda i meravellosa, està feliç”.

La secció de Rocío Carrasco en ‘Sálvame’ té lloc els dimecres, mentre que Rocío Flores col·labora en ‘El programa deAna Rosa’ els dimarts i divendres.

No obstant això, per raons encara desconegudes, l'hereua universal de 'la más grande' s'ha presentat en el dia de hui en els estudis de Mediaset, coincidint amb la seua filla, que era present en el plató del matinal.


“Hui han coincidit ací. Rocío Carrasco estava en maquillatge, que jo no ho sabia perquè ella ve els dimecres, i la seua filla Rocío Flores estava on Ana Rosa”, ha explicat Miguel Ángel Nicolás en ‘Ya es mediodía’.

La veritat és que la seua trobada sembla imminent, i el dia menys pensat no podran evitar trobar-se cara a cara entre les bambolines de Telecinco, per moltes estratègies que vulguen seguir.


En el seu moment, Rocío Flores es va mostrar molt segura que mai coincidiria amb la seua mare en l'edifici, “no perquè jo l'haja demanat o perquè ella l'haja demanat, però no passarà”.

La setmana passada, segons alguns col·laboradors, la neta de la Jurado va esperar una estona en el pàrquing de Telecinco fins que la seua progenitora abandonara la zona, però hui no ha pogut evitar la coincidència. Sense que ella fora conscient, han estat molt més prop del que la jove podia imaginar.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tom i Melyssa tenen la conversa definitiva: 'No et vull perdre una segona vegada'" "Olga Moreno esclata contra Rocío Carrasco: 'Vull que s'assabente la gent!'"