Per què Rosa Benito no va ser a la boda de Rocío Carrasco?

Rosa Benito assegura que un altre convidat a la boda li va fer canviar d'opinió: “Li vaig dir “tens raó, carinyo”’

Rosa Benito ha contat al plató de 'Ya es mediodía' per què després d'eixir de la perruqueria una trucada de telèfon li va fer declinar la invitació per a assistir a la boda de la seua neboda Rocío Carrasco i Fidel Albiac, i segons assegura no va ser a canvi de compartir balcó amb els Mohedano el dia de la Mare de Déu de Regla.

La cara de Rosa Benito s'ha omplit de felicitat en tornar a escoltar paraules d'afecte de la seua neboda Rocío Carrasco, cap a ella. Rosa sempre ha tingut la sensació que, si Rocío Carrasco parlava d'ella, ho anava a fer bé i no s'ha equivocat “M'agrada sentir-la dir la paraula vull, és molt important, m'agrada perquè fa molt temps que no li la sentia dir”.


Rosa Benito sempre ha assegurat tindre una relació boníssima amb Rocío Carrasco i no entendre el que havia succeït entre elles. És més, ha volgut aclarir que els Mohedano no van tindre res a veure en la seua decisió d'última hora de no assistir a les seues noces amb Fidel Albiac “Jo tenia una trossa baixa fet, un vestit meravellós, no parlaré de les persones que he de parlar, de les persones que han de veure perquè són anònimes i són part de la meua vida… no tenia res a veure el balcó”.


I és que segons ha confirmat Rosa, sí que va rebre una trucada que ho va canviar tot: “Parle amb una persona que m'exposa una situació, no sé com anomenar-ho, em quede pensant i dic “Tens raó, afecte”. Em quede pensant i decidisc no anar… Jo anava a anar a eixa boda per ella i per qui és filla de qui és i no va ser el balcó”.

Rosa no ha volgut donar el nom de la persona que li va cridar, però sí que li ha dit a Sonsoles Ónega que li ho explicarà en privat, que els seus fills estaven convidats a l'enllaç, que són el més important per a ella i que és una ximpleria penedir-se d'alguna cosa que has fet o deixat de fer. Rosa Benito el que vol és que les coses se solucionen i recuperar la relació que tenia amb la seua neboda Rocío Carrasco: "Jo el que vull és que eixos telèfons es despenjaren, tant per part meua com per la d'ells i tornar a ser la família que érem”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'No tornem a la mateixa merda!: 'la brega de Carlota Corredera" "Telecinco ja té un acord amb una altra persona per parlar de Rocío Carrasco"