‘Sálvame’ prepara el final d'este col·laborador per doble traïció

El programa ha acusat el col·laborador de ser també deslleial als seus caps, en filtrar missatges d'estos

Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

‘Sálvame’ ens té acostumats a tota mena de polèmiques, en les quals els seus col·laboradors són moltes vegades protagonistes, i no se salven d'hores i hores d'acusacions i recriminacions.


Ahir a la vesprada, li va arribar el torn a Rafa Mora, que s'ha vist cara a cara amb el qual fora la seua ex confident.


Uns àudios manejats per ‘Sálvame’ podrien revelar una suposada infidelitat d'allò més compromesa, ja que Mora es disposava a casar-se amb la seua promesa Macarena Millán.


Però, a més, el programa ha acusat el col·laborador de ser també deslleial als seus caps i companys, ja que Rafa estaria enviant escaletes de ‘Sálvame’ per correu i filtrant per WhatsApp altres missatges de la direcció.

La font del programa és Ricardo un testimoni dels esdeveniments amb el qual l'afectat també va ser "deslleial", en tractar-se també d'un antic confident seu.

Este assegura per activa i passiva que va existir infidelitat i que prompte hi haurà més dades sobre el tema. "Encara que no hi ha imatges, van passar coses", assegura.


Segons la font del programa, el valencià hauria acudit a una festa privada amb Diego Matamoros i dos rosses, amb una de les quals es va besar en públic. La festa, a la qual també va acudir Suso, va acabar en un xalet privat de La Moraleja, on este hauria sigut infidel a Macarena.

Ell ho nega i assegura que va ser una altra persona la que es va besar amb la xica rossa, però que per fidelitat als seus amics no dirà qui és.

Este dimarts 31 d'agost, Ricardo ha estat en el plató per a demostrar que era veritat que Rafa Mora li havia manat escaletes i correus privats dels directors, i ha portat totes les proves. Li va enviar l'arxiu que mana el programa a tots els col·laboradors abans que comence 'La Moraleja'.

A més, ha ensenyat els WhatsApp que s'han manat dels temes que li ha demanat informació a la seua ex confident.

Les xarxes socials no hi han dubtat en parlar d'este tema i deixar clar que opinen sobre el valencià.

Rafa Mora demana perdó.  Rafa Mora: "No em meresc això"

 

El col·laborador s'ha vist obligat a explicar-se, i sobre el referent a manar-li escaletes, ell no ho recorda, "però si he passat una, ha sigut pel bé del programa", ha assegurat, i que mai hi ha hagut mala intenció.

Visiblement tocat pel que s'havia dit d'ell, Rafa Mora s'ha defensat, "que ningú pose en dubte que haja pogut fer-ho amb maldat", ha subratllat, "no em meresc això", ha assegurat. I ha volgut deixar clar que mai diu que no al treball i que sempre ve amb un somriure al programa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari