Sandra Pica i Tom Brusse es retrobaran a Hondures

L'exparticipant de 'La Ísla de las Tentaciones 2' va confessar que no té clar si segueix enamorada. Els seus dubtes estan distanciant-la cada vegada més del supervivent

El dissabte passat durant l'emissió del ‘Deluxe’, Sandra Pica va causar moltíssim renou amb les seues declaracions sobre els sentiments oposats que està tenint sobre Tom Brusse. L'exparticipant de 'La Ísla de las Tentaciones 2' va confessar que no té clar si segueix enamorada. Els seus dubtes estan distanciant-la cada vegada més del supervivent.


Anit tots els espectadors de Telecinco van poder veure en ‘Supervivientes: Tierra de Nadie’, com Carlos Sobera li va preguntar a Sandra com estava, i ella li va dir clarament que “es trobava en el mateix punt”, a més va afegir que, “no sé si estic veient coses que en el fons m'afecten. No sé si és perquè estic acostumada a no separar-me d'ell i al fet que convisquem junts 24/7 i ja porte cinc setmanes sense ell”.


Al que el presentador li proposava, “t'agradaria anar a veure-li a Hondures?”, al que ella va respondre, “He de pensar-ho”, per a sorpresa de tots.

Els col·laboradors creuen que Sandra no està enamorada

Els col·laboradors de seguida es van alarmar davant la contestació de Sandra. "Si li ho ha de pensar...", assenyalava Oriana. Prompte ella es va explicar: "No vull que es desequilibre més. Estic pensant més en ell que en mi", deia Sandra. "Si tens dubtes tu mateixa, t'has donat la resposta", opinava Rafa Mora.

"El que passa és que tens dubtes de tu, no de fer-li millor a ell. Jo si estiguera realment enamorada d'una persona i està dins de reality em vaig de cap", va afegir Sofía Cristo després.


Rocío Flores animava a Sandra a anar perquè finalment isca de dubtes: "Vas dir que fins que no ho veres no anava a saber realment què era el que senties. Pensa-t'ho molt bé". "Jo no és que no vulga veure. Però no vull arribar allí, que estiga freda i deixar-li malament", es preocupava Sandra.

"Tu imagina't que et refredes, i passen les setmanes. La millor mostra de respecte és mirar a una persona als ulls i dir-li que no sents el mateix i que les coses no són com abans", li aconsellava Rafa davant aqueixa opció.

Sandra decideix anar a veure a Tom a Hondures

 

Finalment Carlos Sobera va deixar que Sandra s'ho pensara durant el programa. Després, la núvia de Tom anunciava que viatjarà a Hondures. "Aniré a veure a Tom. Vaig a Hondures. Tinc ganes de plorar. Una mescla de sentiments que no sé... Jo pense massa. Potser li veig i dic "l'he passat malament i per a res", deia esperançada

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les llàgrimes de Rocío Flores per Olga Moreno en 'Supervivientes'" "Les fotos de la traïció d'Antonio David Flores a la seua filla Rocío Flores"