El secret més ben guardat per als finalistes de 'Supervivientes'

La condició ha transcendit en les últimes hores
Els finalistes de 'Supervivientes' hauran d'estar en quarantena | Telecinco

Supervivientes arribarà a la seua fi dos setmanes abans del previst i ho farà d'una manera molt diferent de les anteriors edicions del concurs de supervivència. Tot i que Telecinco sempre ha fet una gala espectacular per a rebre els finalistes, la veritat és que enguany podria no fer-la. Pareix que Bulldog TV i Mediaset s'hauran d'adaptar a les circumstàncies imposades per la COVID-19. De moment, la cadena ja ha revelat que els cinc finalistes seran repatriats a Espanya, en un vol de somni al costat de l'equip del programa, per a que la resta del concurs continue d'una manera diferent en Madrid.

Una quarantena de catorze dies en un hotel

Quant aterren, els participants estaran confinats en un hotel durant catorze dies, ja que divendres passat, 15 de maig, el Govern obligava a passar la quarantena a totes aquelles persones que vinguen de l'estranger, siga en un allotjament o en un domicili de la seua propietat. Durant mig mes, els concursants canviaran els Cayos Cochinos per un hotel amb càmeres gravant-los durant 24 hores al dia al més pur estil 'Gran Hermano', tot i que es desconeix si viuran de manera similar a un supervivent, és a dir, sense poder dutxar-se o menjar a gust.

Encara que se sap que la final està prop, es desconeix si els finalistes podran acudir als exteriors de Mediaset en helicòpter, tal com s'ha fet en les últimes edicions del concurs. Sense dubte i donades les circumstàncies actuals, la veritat és que tot pareix indicar que la gran final serà molt diferent de com estàvem acostumats, a l'igual que ha passat amb el transcurs del concurs.

Cal recordar que el passat 20 de març, el mateix Ministeri assegurava que l'equip del programa 'Supervivientes' «no ha demanat ser repatriat» tal com s'assegurava en diferents mitjans.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Supervivientes 2020, en el punt de mira després del programa de dijous" "Acalorada discussió de Rocío Flores, que se sent completament traïda"