Sexe desenfrenat a l'Illa de ‘Supervivientes'

Lola i Iván no ha pogut resistir-se i han tingut una nit de passió... mentre Palito dormia

‘Supervivientes’ mai deixa indiferent a ningú, i la gala d'anit no va ser diferent, ja que dos dels seus protagonistes van a donar molt a parlar.


Lola i el seu nuvi, Iván, han tingut sexe! La parella de la supervivent va aterrar a Hondures en 'Supervivientes. Tierra de nadie' per a visitar i sorprendre-la. Ella es va posar histèrica per l'emoció. Més encara quan Carlos Sobera els va comunicar que podrien passar la nit junts. Però no estarien sols, ja que Palito continua convivint amb Lola.


En les imatges que va emetre el programa de supervivència es podia observar a la parella com es menjaven a besos. La temperatura va començar a pujar amb un bany a la platja. "Tu ací em fas un fill. Ací em fecundes", advertia Lola al seu xic. "Llavors hi ha noces?", li va preguntar ell. "Per descomptat. No sé com no has portat l'anell", va respondre ella.


L'apassionada trobada entre Lola i Iván

 

Va caure la nit i Palito augurava el que anava a passar. "Estic esperant a veure quan m'adorm i que facen el que vulguen. Això és perquè la gent vote: que seguisca putejada més temps o a 'platja confort'. He passat de Palito a canelobre", deia rient-se, ja que estava a molt poca distància d'ells.


Palito va aconseguir adormir-se... i amb això va arribar el moment més passional viscut fins ara en 'Supervivientes'. Lola i Iván tenien sexe sense importar-los que Palito estiguera al seu costat. Malgrat estar tapats per un sac, les imatges no deixaven lloc a dubtes sobre la intensitat de la trobada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Carrasco: 'no tenim pendent res bo'" "Marta López nova expulsada de Supervivientes 2021"