‘Supervivientes’ rep crítiques pels trastorns de salut que patixen els concursants

Alguns dels participants d’este format televisiu acaben patint greus problemes de salut que desenrotllen després del seu pas per l’illa d’Hondures
El format de 'Supervivientes' és criticat per les conseqüències físiques dels participants | TELECINCO

 

 

La cadena televisiva ‘Telecinco’ és la propietària d’un dels 'realities' més coneguts i seguits en l'àmbit nacional. Estem parlant de ‘Supervivientes’, un format que compta amb molta audiència gràcies als concursants que participen i als reptes als que han d’enfrontar-se per a sobreviure en l’illa d’Hondures. No obstant això, conseguir la fidelitat de tants seguidors al llarg de l’emissió pot comportar greus problemes de salut a alguns dels concursants. De fet, eixa és la polèmica que ha encés les xarxes socials, ja que alguns supervivents estan patint trastorns físics i mentals després d’abandonar l’illa a on es trobaven aïllats.

 

El més preocupant és l’evident pèrdua de pes que patixen els concursants, un fet que pot observar-se des de les primeres setmanes del reality. A més a més, els problemes físics poden anar acompanyats també de desajusts mentals, com ara la síndrome de la lluita, una reacció fisiològica provocada per qualsevol cosa que pot ser ‘amenaçant’.

 

Els supervivents patixen greus problemes de salut

Cal recordar que Isabel Pantoja, encara que haja abandonat l’illa d’Hondures, encara ha de pal·liar els problemes de salut sorgits durant la seua participació. En concret, la mare de Kiko Rivera va haver de tornar a casa quan quedaven pocs dies per a la celebració de la final del programa. Tot i que no s’ha explicat amb claredat què li passa a la ‘tonadillera’, Raquel Bollo ha confessat que la cantant patia des de fa temps problemes amb els «triglicèrids que podrien provocar-li un trastorn en el pàncrees, a més de problemes de renyó».

 

Isabel Pantoja va haver d'abandonar el reality per motius de salut   | TELECINCO

 

D’altra banda, és conegut el cas d’Alberto Santana, exconcursant de ‘MYHYV’ qui va participar en ‘Supervivientes’ l’any 2014. En menys d’una setmana, el jove va haver de ser tractat per haver patit unes quantes arrítmies, un trastorn que afecta la freqüència cardíaca. Un altre concursant que va decidir per voluntat pròpia abandonar l’illa d’Hondures va ser Adrián Rodríguez, conegut per haver actuat en la sèrie de ‘Los Serrano’, a causa d’un trastorn de desadaptació i un atac d’ansietat.

 

Alberto Santana i Adrián Rodríguez, exconcursants de 'Supervivientes' | València Diari

 

La salut dels presentadors també resulta afectada

A més, pareix que els participants de ‘Supervivientes’ no són els únics susceptibles a patir problemes físics i mentals durant la seua estada en Hondures. Paula Vázquez, qui va ser presentadora del reality d’aventures, va patir una sèrie de problemes gàstrics que encara hui en dia li passen factura. El cas més preocupant va ser el de Mario Picazo, el presentador que va contraure la febre tifoide i va necessitar ser atés pels mateixos servicis mèdics de la producció.

 

Els expresentadors Paula Vázquez i Mario Picazo | València Diari

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!