El Cas de Rocío Carrasco podria tindre una segona part a Telecinco

La cadena vol aprofitar el gran èxit que està tenint amb la docu-sèrie de la filla de Rocío Jurado

Sense cap dubte, el gran èxit televisiu de la temporada és la sèrie-documental protagonitzada per Rocío Carrasco: 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', pel fet que està escombrant en audiència amb cadascun dels seus episodis així com amb l'entrevista en directe que la filla de Rocío Jurado va concedir.

Precisament per este motiu, com s'ha revelat ara, Telecinco s'estaria plantejant molt seriosament el fet que esta producció tingués una segona part. D'esta manera, Carrasco seguiria sent la figura protagonista de la cadena, després de vint anys en silenci.

L'inigualable èxit de la docu-sèrie

Des que fa unes setmanes comencés a emetre's l'esmentada sèrie de Rocío Carrasco, l'èxit d'esta és imparable lògicament, ja que hi havia un gran interés per descobrir la veritat d'ella. Sí, perquè durant dos dècades ha estat callada davant les infinites entrevistes del seu exmarit (Antonio David Flores), èpoques en què ella ha hagut de suportar que se l'acuse de mala dona i de mala mare.

No obstant això, va decidir que havia arribat el moment de parlar. Així, amb un testimoni punyent ens ha fet descobrir que hem estat enganyats pel seu ex, qui ens ha estat mentint en molts aspectes. Rocío ens ha demostrat amb la seua paraula i amb documentació que no és res del qual se l'ha acusat, confiant-nos des dels presumptes maltractaments de qui fos el seu marit fins al seu intent de suïcidi.

I això sense passar per alt tampoc altres situacions greus com la pallissa que li va propinar la seua filla (Rocío Flores) en 2012. I tot això ha enganxat a l'audiència, tant és així que, fins i tot, es parla de l'efecte Rocío' i que a tots els nivells de la societat es debat sobre el seu cas.

La segona part de la sèrie

Tretze, un anomenat zero i dotze més, són els episodis que donen forma a esta docu-sèrie. No obstant això, donat l'èxit que està aconseguint, Telecinco s'està plantejant molt seriosament que tinga una segona temporada, concretament, l'usuari 'JComunicator' ha estat qui ha revelat a Twitter esta idea que té l'esmentada cadena: «EXCLUSIVA. Segons m'informen, 'La Fábrica de la Tele' juntament amb Rocío Carrasco, després de diversos dies de reunions, han decidit continuar gravant segona temporada de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'».

Una informació que després ha estat corroborada per diferents mitjans de comunicació, encara que la veritat és que, de moment, ni l'esmentada productora ni Telecinco han confirmat esta. Semblaria que s'estan plantejant dos opcions.

La primera seria utilitzar material rebutjat de la primera temporada per continuar la sèrie, i la segona seria gravar nous episodis en què la protagonista revelaria altres moments rellevants de la seua vida. Esta última opció podria dur al fet que aprofundís en qüestions com ara l'herència de la seua mare o els seus conflictes familiars amb Amador, Rosa Benito o Gloria Camila.

El fet que tinga segona part esta producció continuaria donant grans audiències a la cadena amb cada episodi. Tanmateix, també possiblement, com està succeint ara, augmentaria també la de molts dels seus programes en què es parla d'esta. Així, a hores d'ara estan aconseguint un important augment del seu públic espais com a 'El programa de Ana Rosa' o 'Sálvame'.

L'opinió del públic

En el moment que s'ha revelat que esta producció podria tenir una segona part, les reaccions dels ciutadans no s'han fet esperar i que s'han fet visibles en xarxes socials. Així, d'una banda, hi ha els que es manifesten en contra de Carrasco, ja que no la creuen. Per a estos, la continuïtat de la docu-sèrie seria un error i només serviria per a demostrar que ho està fent per diners:

  • «Quin circ! Ara que ha enfonsat als seus fills, a qui enfonsarà?».
  • «Quina tortura per a l'audiència i, sobretot, per als seus fills. Tot per diners».

D'altra banda, hi ha els ciutadans que la creuen i que donen suport que done el seu testimoni, perquè consideren que durant els vint anys que ha estat callada no només han parlat el seu ex i la seua filla sinó molts familiars. Per això, estan d'acord en el fet que ara li toque el torn a ella i explique tot. D'aquí que hagen mostrat la seua alegria per la possibilitat d'esta segona part a través de missatges en xarxes com estos:

  • «Quina boníssima notícia!».
  • «Ara li toca fer el que li done la gana. Només faltaria que hagués de demanar permís».
  • «Jo espere que es dediquen a esbudellar a Antonio David mentida rere mentida perquè això dona per a moltes temporades».

D'acord amb estes opinions està clar que una segona temporada de la sèrie-documental no passaria desapercebuda, però, no obstant això, caldrà esperar una confirmació oficial per sortir de dubtes sobre si es durà o no a terme esta possible renovació.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La notícia que podria rebre Tom Brusse en Supervivientes que li faria tornar a Espanya" "El documental de Rocío Carrasco arriba a Supervivents de mà d'Olga Moreno"