Telecinco confirma una polèmica parella per al seu nou 'reality'

Reapareixen en televisió just quan corren nous rumors d'infidelitat
La polèmica parella reapareix en televisió just quan corren nous rumors d'infidelitat | Telecinco

'La casa fuerte', el nou 'reality' de Telecinco, va guanyant punts a mesura que confirma noms dels concursants que s'hi embarquen.

Este dimarts, 'Sálvame' ha anunciat que se sumen a la llista Fani i Christofer, polèmica parella de 'La isla de las tentaciones', que torna a estar en el punt de mira després dels rumors sobre una nova infidelitat de la jove al seu nóvio, el que s'havia de convertir en el seu marit durant este estiu en un casament que, segons pareix, podria anul·lar-se.

Fins a l'últim moment, s'han viscut moments de molta intriga. El programa de les vesprades de Telecinco ha jugat amb la identitat de la persona que acompanyaria a Fani en el concurs. Encara que finalment entrarà amb ella Christofer, tot el món esperava que el segon concursant fora Rubén, l'amic de Fani amb qui va tindre un poc més que una relació cordial dins de 'La isla de las tentaciones', arribant a ser motiu de ruptura entre la parella.

Fani no tindrà temps de desconnectar del seu periple televisiu. Pràcticament ha enllaçat 'La isla de las tentaciones' amb 'Supervivientes' i ara entra a 'La casa fuerte'. Segons han explicat molts testimonis, el somni de Fani és fer-se famosa i fer carrera en els platós i concursos de televisió i, de moment, li està funcionant prou bé.

La parella, totalment desapareguda

La setmana passada, 'Sálvame' es desplaçava fins a la casa de la parella per lliurar-li a Fani uns botins que havia oblidat en casa d'un dels seus amics, però una volta l'equip del programa va arribar al lloc, ningú va obrir la porta i van haver de deixar la caixa a una veïna que es va comprometre a donar-li-la a la reina dels 'realities'.

Ara la parella reapareix i s'enfrontarà a Maite Galdeano i al seu fill Cristian Suescun, a Ferre i la seua nóvia i segurament a la cantant Leticia Sabater, que encara busca parella per entrar en el concurs.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una coneguda revista revela per sorpresa qui guanyarà 'Supervivientes'" "De 'SV' a 'La casa fuerte': Confirmen 2 nous concursants del reality de Telecinco"