Compte amb això, em sembla terrible: Rocío Flores ha d'anar a una comissària

Ha sigut assetjada amb uns cartells contra el seu pare, Antonio David, amb una paraula demolidora: "Maltractador"

'El programa de Ana Rosa' informa d'un succés que està aterrint a la família de Rocío Flores. La ciutat de Màlaga s'ha despertat coberta de cartells amb la cara de l'exmarit de Rocío Carrasco i amb una paraula demolidora: "Maltractador".

La reportera Marta Riesco explica tots els detalls de l'ocorregut: Este matí apareixien més de 500 cartells amb la foto d'Antonio David i la paraula 'maltractador". Després, la periodista apunta que els cartells s'han trobat "als voltants de la seua casa, de la de Rocío Flores, a la botiga d'Olga i, el més preocupant, de camí al col·legi de la xicoteta Lola, recordem que la filla d'Antonio David té 8 anys".


La companya del programa informa del delicat moment viscut en el col·legi de la menor, filla d'Olga i Antonio David: "Els propis pares dels companys de Lola són els que han llevat eixos cartells".


Rocío Flores interposa una denúncia

La filla de Rocío Carrasco no ho ha dubtat i ha pres cartes en l'assumpte. "Rocío Flores, feia uns minuts que eixia de comissaria, ha interposat una denúncia per honor i per perjudici tant al seu pare Antonio David com a la resta de la família, especialment a la xicoteta Lola", diu Riesco.

Joaquín Prat no pot negar la seua sorpresa i avisa a l'autor del fet: "Compte amb això". Després, Ana Rosa ha pres la paraula: "Em sembla terrible, em sembla increïble que hi haja estos cartells, ni a Rocío Carrasco ni Antonio David ni Rocío Flores... que la justícia faça el que haja de fer, estem en un estat de dret".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Desgraciat, et rebente el cap', l'amenaça d'una col·laboradora de 'Sálvame'" "'Tu no tens la culpa': l'error de Kiko Rivera amb Anabel Pantoja"