Tom Brusse i Melyssa Pinto, la història que pareix no acabar mai

La concursant i el seu ex tornen a reprendre la seua bona relació en la recta final de 'Supervivientes'

La relació entre Melyssa Pinto i Tom Brusse ha passat per molts moments des que van trencar a 'La isla de las tentaciones'. Encara que van començar l'aventura de 'Supervivientes' prometent-se que es portarien bé i es respectarien, durant el reality de Mediaset tots dos concursants s'han odiat i volgut a parts iguals.

De fet la jove no podia mirar a la cara a la persona amb la qual havia estat compartint la seua vida. No li reconeixia i li causava tant de mal la infidelitat d'ell que no podia perdonar el seu error en el concurs, per la qual cosa van decidir abandonar separats eixa experiència que, encara que va ser dolorosa al principi, és el millor que la va poder passar.


Va obrir els ulls, però ràpidament es va retrobar amb ell en 'Supervivientes 2021' i la veritat és que la seua convivència els primers dies del concurs no era la més pacífica. Tots dos portaven rancor en les venes i les disputes per ximpleries eren el pa de cada dia, però les aigües es van calmar.La visita que ho va canviar tot

 

Però des que Sandra Pica acudira a Hondures a deixar a l'empresari en directe, sembla que els dos participants han deixat les seues diferències a part i li han donat una segona oportunitat a la seua amistat.

A pesar que alguns seguidors del programa asseguren que es miren massa i s'emporten molt bé, la veritat és que la influencer ha deixat clar en nombroses ocasions que ella vol a la seua nova parella i que mai tornaria amb el seu ex.

A més, en una conversa amb els seus companys ella aclaria el que hauria passat amb el de Marràqueix si hagueren passat tant temps junts com el que estan passant en la seua estada a l'illa: "Si t'he d'aguantar com t'he aguantat ací, mare meua, quina creu. Ho hauríem deixat abans", deia.


Els dos estan vivint solos i la veritat és que ja no són la mateixa persona que fa mesos. Tom va haver de suportar que la seua parella li deixara davant de tota Espanya i a Melyssa sembla que se li ha oblidat tot el que té fora. Un 'vull i no puc' que si no hi haguera cambres pel mig, no sabem què haguera passat ja entre ells.


Durant l'emissió de 'Tierra de nadie' hem vist com la parella omplia el seu temps mort a la platja amb ximpleries que Tom Brusse es treia de la mànega. El concursant posava per a Melyssa amb una dessuadora trencada i esta li deia: "Causaràs sensació amb eixa dessuadora Brusse".


I entre broma i broma, ja sabem que la veritat apunta... a més el to irònic i la conya que hi ha entre ells denota una certa atracció, no resulta i fins i tot la complicitat que es van deixar a 'La isla de las tentaciones'... el destí parlarà per si sol, però estos dos joves podrien haver descobert en 'Supervivents' que els seus sentiments no eren els que pensaven.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MASK SINGER: Amb la boca oberta en desemmascarar al 'Flamenc' i el 'Gos'" "La carta d'Antonio David Flores en la qual ataca sense pietat a Rocío Carrasco"