El vandalisme desbarata la casa més icònica de Xàbia en Instagram


Rebre les notícies de València Diari

 

Aquest matí, la famosa porta blava de la cala del Portitxol de Xàbia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), ha començat el dia totalment canviada. Un grafiter ha pintat la façana i els escalons de l’antiga caseta de pescadors en la qual cada any es fotografien milers de turistes, i és que la porta blava s’ha convertit en tota una icona.

 

El grafiter ha desbaratat la foto de l’estiu, però, afortunadament, als turistes els queda, l’altra porta, en la qual el disbauxat no ha estampat la seua signatura. Aquesta casa pertany a quatre famílies de la localitat de Gata de Gorgos. Un dels propietaris de l’habitatge ha explicat al diari ‘Levante-EMV’, que ara els tocarà pintar les parets i els escalons, per a eliminar la trencadissa.

 

D’altra banda, cal destacar que el grafiter també ha pintat un dels pilons de l’accés a la platja. A més, l’amo de la casa més famosa de la Comunitat Valenciana ha indicat que no fa molt també van trobar una pintada en la mateixa porta. Algú va escriure ”80 estius’. Va ser llavors quan els propietaris van tornar a pintar de blau aquesta porta de fusta tan fotografiada.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies