200 euros per no assistir a la seua boda malgrat la confirmació

Una parella ha pres una particular decisió després d'observar que molts dels convidats que havien confirmat la seua assistència a la seua boda finalment no van acudir

Una dona vestida de núvia sosté un ram de flors abraçada al seu marit
Els recent casats van enviar factures de 120 dòlars als convidats que no van assistir a la boda | PixabayDoug Simmons (44 anys) i Dedra McGee (43) són una parella que viu a la ciutat estatunidenca de Chicago i van decidir casar-se. El lloc triat va ser un hotel de luxe de Jamaica.
Encara que no tot va ser com havien desitjat. A la parella li ha sorgit un problema que s'ha viralitzat ràpidament en xarxes socials.
 

Malgrat que els van cridar fins a quatre ocasions per a confirmar la seua assistència, la tercera part dels convidats no es van presentar en la celebració. Per això, els jovençans van decidir manar-los factures de 200 euros a les persones absents a l'enllaç.

Segons va relatar Simmons al 'New York Post', que no acudiren "va suposar haver de tirar molt de menjar al fem". Així que se'ls va ocórrer la idea d'enviar-los una factura personalitzada: "Sou tan especials per a nosaltres que us convidem a la nostra boda. No obstant això, trencarem eixa relació per 240 dòlars (uns 200 euros) perquè no ens vau deixar demostrar-vos-ho en persona. Però enviarem una invitació a nostra 'baby shower' en algun moment, així que presenteu-vos amb un regal".


Els nuvis van reconéixer en el citat mitjà que no van prendre la decisió per motius econòmics, sinó perquè es van sentir ferits: "Quatre vegades preguntem: 'Estàs disponible per a vindre? Pots assistir?' I continuaven dient 'Sí'. Vam haver de pagar per endavant a Jamaica.


"Ningú va dir res ni va enviar un missatge de text dient 'Sent, no podem assistir'. Si em dius que no pots assistir, ho entendré, però no calles i després em deixes pagar per tu i els teus acompanyants", va afegir Simmons al 'New York Post'.

La història no ha tardat a fer-se viral i els jovençans encara no han decidit què faran si els 'morosos' no desemborsen la quantitat requerida.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari