La febra pel Biri, Biri. Un licor alacantí que fa gust de Dalsy revoluciona les xarxes socials

El Biri, Biri és una beguda de sabor ataronjat que recorda al xarop infantil que encanta als xiquets, "Dalsy"

Atenció perquè ara als que sempre els agradat el Dalsy, este xarop de sabor ataronjat que tants xiquets han pres i el gust dels quals recorden amb un afecte especial, han trobat una beguda amb la qual rememorar aquelles vesprades de febra de la infància.

<

>

Biri, Biri

Una beguda d'Alcoi (Alacant) té una beguda que ha revolucionat les xarxes socials. Es tracta del licor Biri Biri, té un sabor ataronjat que recorda a molts al gust del xarop que prenien quan eren menuts, i alguns internautes han volgut expressar la seua sorpresa en les xarxes socials.

Tot començava amb un debat en Twitter fa uns dies que enfrontava entre si a dos xarops coneguts: Dalsy o Apiretal? Des de llavors, i després de guanyar per golejada el Dalsy, molts han anat publicant tuits recordant als més nostàlgics que si que existeix una beguda similar. Va ser entre estos comentaris on una usuària va revelar el molt que s'assemblava al sabor de Biri Biri.

I es que hi ha molts joves de hui en dia que encara tenen en el seu record el sabor del famós Dalsy, el xarop per a xiquets i xiquetes que ha estat utilitzat per milers de nosaltres. El seu sabor li ha convertit en un dels xarops més especials del mercat, i moltes persones han confessat que troben a faltar el seu sabor.

XARXES SOCIALS

Tant és així que en xarxes socials, davant la insistència de molts per la nostàlgia que els donava no poder prendre el xarop ha sorgit una solució a l'abast de tots: el licor Biri Biri. Es tracta d'una beguda alcohòlica produïda a Alcoi, Alacant, el sabor de la qual recorda al mític xarop.


<

>

<

>

<

>

<

>

Anècdotes

Tampoc han faltat les anècdotes amb el Dalsy

<

>

<

>

'Bibi Biri', la beguda alcohòlica feta a Alacant amb sabor a Dalsy

L'èxit ha estat tal que molts assenyalaven que ja l'havien adquirit a través de la pàgina web oficial de Sinc, la marca que ho fabrica, i altres fins i tot demanaven a Mercadona que ho comence a distribuir.

I el licor on està?

Este xarop es pot comprar en la web de l'empresa, licors SINC, on ho descriuen com "una acurada selecció de les millors taronges valencianes fa d'este característic licor un dels productes més emblemàtics i selectes de la regió. A més l'inconfusible sabor dolç del Biri-Biri ho fa únic". Està a la venda per 6,95€.

La marca recomana "servir-ho a temperatura ambient o fred i servir-ho en copa petita o got de xopet".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vivir es Urgente La samarreta solidària de Pau Donés" "Solter amb més de 50 anys? Amb els següents consells, la solteria es va acabar"