Organització LGBT vol prohibir paraula ‘mare’ per ‘progenitor que ha donat a llum'

La iniciativa busca fer sentir més còmoda a la comunitat trans i no binària

La proposta d'una organització LGBT+ anglesa va causar polèmica en proposar que s'elimine la paraula “mare” per a reemplaçar-ho per la de “progenitor que ha donat a llum”.

Stonewall és una organització LGBT+ britànica que insta les empreses a abolir el terme “mare” per a ser més inclusius. Això seria per a formar part dels requisits que figuren en el seu Índex d'Igualtat en el Treball, que ha rebut més de 500 sol·licituds d'empreses i organitzacions en l'últim any.

L'Índex d'Igualtat en el Lloc de Treball classifica als ocupadors segons els inclusius que se'ls considera, això també inclou als departaments governamentals, entre ells, el Ministeri de l'Interior i el Ministeri de Justícia, figuren en la llista juntament amb l'Exèrcit Britànic i el MI6.Iniciativa busca fer sentir més còmodes a comunitat trans i no binària

 

D'acord amb Daily Mail, l'organització Stonewall assenyala que aparéixer en l'Índex d'Igualtat en el lloc de treball permet als ocupadors comprendre les experiències dels seus empleats i mostra un compromís amb la igualtat LGBT.


La guia inclou instar els ocupadors a agregar pronoms de gènere a les signatures de correu electrònic, prohibir els banys i vestuaris d'un sol sexe, i executar una campanya de cordons d'arcs de Sant Martí, informa Telegraph.

No obstant això, el seu últim consell, prohibir la paraula 'mare' ha causat polèmica.

Stonewall assenyala que prohibir la paraula 'mare' és una suposada tàctica per a fer que els homes i dones trans, així com les persones no binàries, se senten més còmodes i per a assegurar-se que no senten que el terme els exclou.

Però els crítics de la idea diuen que obstaculitza els drets de les dones i es burla de la biologia bàsica.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La 'febra' pel Biri, Biri. Un licor alacantí que fa gust de Dalsy" "Vivir es Urgente La samarreta solidària de Pau Donés"