300 persones van accedir al Xorret de Catí de Castalla per a vore la neu tot i estar tallat l'accés

Hi havia més de 100 vehicles
300 persones es concentren en Castalla per a vore la neu tot i estar tallat l'accés | Divalterra

Uns 100 vehicles amb al voltant de 300 persones van accedir al paratge del Xorret de Catí de Castalla, en l'Alcoià (Alacant), tot i estar tallats els accessos, segons ha indicat la Delegació del Govern. Les tanques dels accessos es van retirar i els cotxes van accedir als aparcaments d'este paratge en una localitat actualment confinada perimetralment per la pandèmia.

Segons Delegació, a la part alta de Catí, en una gran esplanada, es van arribar a localitzar al voltant de 300 persones a les que se'ls va informar del risc de gelada i se'ls va demanar que abandonaren el lloc de manera ordenada per a evitar riscos.

De fet, des de Delegació han assenyalat que l'afluència de visitants a zones d'interior amb neu va dificultar els treballs per a netejar carreteres i va obligar la Guàrdia Civil a reorganitzar els seus recursos per a atendre incidències de vehicles privats desplaçats o peticions d'ajuda d'ajuntaments.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Diputació de Castelló instal·larà panells solars fotovoltaics en diferents municipis" "Una dona dóna a llum al cotxe després d'hores esperant una ambulància"