Les abraçades, els retrobaments i els dinars familiars han sigut els grans protagonistes d'este diumenge

A tota la Comunitat Valenciana s'han viscut escenes emotives de famílies que han estat separades durant mesos per l'estat d'alarma i el tancament perimetral

Este diumenge ha donat el protagonisme als emotius retrobaments amb la família i amb els amics després que haja arribat la fi de l'estat d'alarma i l'alçament del confinament perimetral.

Escenes plenes d'amorUnes escenes que s'han reproduït de sud a nord de tota la Comunitat Valenciana. Este matí han arribat els primers visitants i, com alguns han dit a À Punt, no podien aguantar ''ni un dia mes''.

Viatge al retrobamentA l'estació de l'AVE Joaquim Sorolla de València ha sigut un dels llocs on més alegries s'han visgut amb l'arribada este matí de tres trens de fora de la Comunitat Valenciana, el primer a les onze del matí. I encara que no s'ha vist una allau de passatgers, els visitants eren diferents turistes que venen a passar unes hores. Hui la imatge ha sigut la de retrobament de famílies. Alguns familiars no es veien des dels 2019.

Unes escenes que hem pogut comprovar en altres punts fronterers com Pilar de la Foradada al Baix Segura, a la vora de Múrcia, i a Vinaròs al Baix Maestrat, quasi tocant amb terres catalanes.Alegria amb els retrobamentsHem pogut veure retrobaments de famílies residents en les comarques del sud, de Múrcia i fins i tot de Madrid, que han triat el Pilar de la Foradada per a retrobar-se i gaudir d'un dinar festiu.

A Vinaròs ja ha tornat el turisme català i s'han produït retrobaments de famílies que es troben repartides entre Ulldecona i el Baix Maestrat. Molta celebració festiva al voltant d'un dinar. Alguns visitants també han aprofitat la fi del tancament perimetral per a visitar la seua segona residència a la Comunitat Valenciana

Les abraçades i els seus beneficis

Una abraçada reforça els sentiments. Afavoreix la comunicació emocional, ens ajuda a expressar-nos sense paraules. Ens ajuda a superar bloquejos físics i emocionals. Genera benestar i millora el nostre humor.

Incrementa la teva confiança i seguretat. ...
Redueix els sentiments d'empipament i apatia. ...
Afavoreix la felicitat i millora el teu estat d'ànim. ...
Enforteix el teu sistema immunitari. ...
Redueix el risc de patir demència. ...
Rejoveneix el teu cos. ...
Disminueixen la pressió arterial.

 

 


 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Passió i fe per la Verge dels Desamparats amb màscara i distància de seguretat" "Hui el Consell anunciarà les mesures que entraran en vigor amb la fi de l'estat d'alarm"