L'Ajuntament d'Almàssera convoca ajudes per a les empreses i autònoms

La informació es pot presentar fins el 2 de novembre
Ajudes per a les empreses d'Almassera | Agències

La Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera, en l'Horta Nord (València), seguint la línia de fer costat al teixit econòmic i productiu del municipi ha tret un programa d'ajudes per als comerços, autònoms i xicotetes empreses que s'han vist afectades per la pandèmia del Covid-19.

El passat mes de setembre, després d'haver finalitzat ja el període d'exposició pública, Joan Carles Jover, regidor d'esta àrea juntament amb els tècnics habilitats del Consistori van reunir un grup important de possibles sol·licitants i els van informar sobre la manera de conducta d'esta ajuda que compta amb un pressupost de 150.000 euros.

En l'acte, que va comptar amb totes les mesures i protocols de seguretat sanitària, es va informar que el procediment de concessió de la subvenció serà el de concurrència competitiva entre les persones físiques o jurídiques que fan qualsevol activitat econòmica per compte seu i que tinguen el seu domicili fiscal i el d'activitat en el municipi d'Almàssera.

D'esta manera, tots aquells interessats hauran de sol·licitar i presentar la documentació oportuna abans del 2 de novembre. En la pàgina web de l'Ajuntament d'Almàssera està tota la informació pertinent.

La finalitat és donar liquiditat a les empreses

La finalitat d'estes ajudes, tal com es desprén de les Bases Reguladores és atorgar liquiditat a les empreses per a contribuir en el manteniment de la seua activitat i d'ocupació i minimitzar els efectes de la dràstica reducció dels seus ingressos iniciada durant el període d'emergència sanitària.

Ramón Puchades, alcalde d'Almàssera destaca que esta no ha sigut l'única mesura de suport al comerç. També s'ha augmentat la subvenció municipal en 10.000 euros a l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Almàssera per a reactivar l'economia local i poder reforçar la seua estructura competitiva.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Godella celebra l'espectacle familiar 'Kaeru'" "Foto: Polèmica en Bonrepòs i Mirambell per l'actuació d'una 'pole dancer'"