L'Ajuntament d'Almàssera se suma al 'Pla Resisteix' de la Generalitat

La Corporació s'ha adherit en este nou Pla amb una dotació econòmica de 149.735 euros
L'Ajuntament d'Almàssera se suma al 'Pla Resisteix' de la Generalitat | Agències

Una vegada publicat el Decret llei 1/2021 pel Consell en el que s'aprova el Pla Resisteix, un acord entre la Generalitat Valenciana, les diputacions provincials i els ajuntaments valencians, l'Ajuntament d'Almàssera, en la comarca de l'Horta Nord (València), s'adherix al mateix i en concret a les ajudes «parèntesis» destinades als sectors més afectats per la pandèmia.

L'impacte de les mesures excepcionals que han sigut necessàries adoptar des de la declaració de la pandèmia i de la declaració dels Estats d'Alarma, està suposant la limitació de l'activitat econòmica dels sectors que s'han vist afectats. Esta limitació comporta una deterioració de la qualitat i estabilitat socioeconòmica i de relacions laborals, fet que fa necessari que les administracions públiques adopten mesures de suport públic als sectors afectats que eviten la deterioració del teixit empresarial i que ajuden a la conservació de l'ocupació.

L'Ajuntament d'Almàssera va posar a la disposició de les microempreses i dels autònoms de la localitat un programa d'ajudes, dotat amb 150 mil euros, durant el segon semestre de 2020. Ara, i en resposta al grau de dificultats del teixit econòmic local, la Corporació s'ha adherit en este nou Pla amb una dotació econòmica de 149.735 euros.

Com ha manifestat Joan-Carles Jover, regidor de Promoció Econòmica Sostenible «es tracta d'un esforç pressupostari que acompanya a altres ajudes i reduccions fiscals municipals que esperem que es traduïsca en un alleujament de les dificultats econòmiques dels autònoms i de les microempreses d'Almàssera».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Baixen els contagis en el territori valencià" "URGENT: Un total de 29 brots en el territori valencià"