L'Ajuntament de Godella obri la convocat貌ria per a participar en el concurs de microrelats

Esta iniciativa busca la conscienciaci贸 sobre un canvi cap a una bona alimentaci贸
Se celebraran activitats en Godella que recolzaran esta iniciativa | Ajuntament de Godella

Ja est脿 oberta la convocat貌ria per a participar en el concurs de microrelats 'Els relats que alimenten', certamen en el que participa activament l'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (Val猫ncia), i que busca la conscienciaci贸 sobre un canvi cap a una alimentaci贸 bona per a les persones i per al planeta.

D'esta forma, la Biblioteca Municipal de Godella, dirigida per la regidora Tatiana Prades, s'involucra en esta iniciativa que pret茅n que les biblioteques es convertisquen en llocs de producci贸 de coneixement i participaci贸 ciutadana sobre l'alimentaci贸 saludable, sostenible i justa.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Val猫ncia, la Biblioteca P煤blica Estatal en Val猫ncia, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Godella i la Biblioteca Municipal de Potries, en la Safor (Val猫ncia), junt a la Biblioteca Municipal de Godella, impulsen esta iniciativa liter脿ria que s'emmarca dins del projecte Biblioteques que Alimenten.

Les obres que es presenten a este concurs hauran d'estar escrites en valenci脿 o castell脿, amb un t铆tol de no m茅s de 10 paraules i tindre un m脿xim de 200 paraules en el cos del relat.

Dos actes per a la iniciativa

El contingut haur脿 d'al路ludir necess脿riament a algun aspecte relacionat amb les implicacions socials i ambientals del sistema alimentari. D'esta manera les obres podran girar sobre aliments que viatgen milers de quil貌metres, terres empobrides i contaminades, oceans de pl脿stic, fam i malnutrici贸, despoblaci贸 rural, un mercat com a punt de trobada, l'agricultura com a regeneradora o la relaci贸 de confian莽a m煤tua entre un consumidor i un productor, entre altres.

Els dies 25 de mar莽 i 22 d'abril se celebraran activitats en Godella que recolzaran esta iniciativa. De la mateixa forma, el 25 de mar莽 tindr脿 lloc la xarrada 'Enverina'm viatge al centre de l鈥檃limentaci贸 que ens emmalaltix', mentres que el 22 d'abril se celebrar脿 un taller titulat 'Planificant un men煤 saludable i sostenible'.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"煤ltima hora: La periodista Julia Otero anuncia que patix c脿ncer" "Les ajudes per als locals d'oci nocturn afectats pel Covid-19 en el territori valenci脿"