L'Ajuntament de València augmenta les ajudes a comissions falleres

Les ajudes passaran a ser de l'habitual 25% al 30% de l'import de la falla
València augmenta les ajudes destinades a les comissions falleres | València Diari

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de Val√®ncia, Carlos Galiana, ha anunciat un increment excepcional de les ajudes municipals a les comissions falleres per als pr√≤xims dos anys, que passaran de l'habitual 25% al 30% de l'import de la falla.

Ho ha anunciat en l'inici de l'Assemblea de Presidents del mes de desembre, segons ha informat el consistori. Galiana ha remarcat que per a ¬ęprotegir el treball dels artistes fallers¬Ľ s'ha arribat a un acord amb ells i amb les comissions falleres amb un Pla de Treball 2021/22 que garantia que les inversions en falla siguen, cada un dels dos pr√≤xims anys, d'un 75% d'all√≤ invertit en les falles de 2020.

Per a l'exercici 2020/2021, eixe 57% es pot repartir entre una inversi√≥ per a reparar i condicionar les falles d'enguany, que ara continuen emmagatzemades, i un avan√ß de les falles de 2022. Per part seua, l'Ajuntament es comprometia a mantindre les ajudes habituals a les comissions d'un 25% del cost total de les falles. Amb l'anunci fet este dimarts, Galiana ha explicat que eixa ajuda ser√† finalment del 30% del cost de les falles durant els dos pr√≤xims exercicis.

Galiana tamb√© ha destacat que amb l'objectiu de protegir el sector dels artistes fallers i compensar les p√®rdues de les comissions falleres per la no celebraci√≥ de les Falles enguany, ja s'han afegit enguany unes ajudes extraordin√†ries pel valor del 37,5% de les falles, que s'han sumat a les ajudes habituals del 25%, arribant enguany a una ajuda total del 62,5% respecte del cost total de les falles de 2020.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Canvis en les pensions: L'√ļltima idea del govern espanyol" "Una empresa valenciana crea una mascareta que elimina al Covid-19 amb un 99% d'efic√†cia"