L'Ajuntament de València cancel·la Expojove i les Campanades de Cap d'any

Es fa per responsabilitat davant de l'actual situació
Ho han anunciat este dijous | Expojove Twitter

L'Ajuntament de València ha decidit «per responsabilitat» davant de la pandèmia del Covid-19, ajornar fins l'any que ve la celebració de les Campanes de cap d'any en la plaça de l'Ajuntament de la ciutat i el certamen infantil i juvenil Expojove en Fira València, com ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana.

D'eixa manera ha detallat que Expojove s'ha posposat «per estar en un recinte tancat que rep cada any prop de 100.000 visitants», mentres que l'ajornament de l'acte de Nit de cap d'any és «per no adaptar-se a l'actual situació, en la que s'està parlant d'un possible toc de queda» per a frenar l'expansió de la pandèmia.

«Des de la Regidoria de Cultura Festiva anteposem la salut de les persones i dels més xicotets de la casa. Per això, hem pres una decisió, des de la responsabilitat, per a ajornar les celebracions que cada any organitza la regidoria per a l'època nadalenca», ha apuntat.

No obstant això, des de l'Ajuntament «es treballa per a fer les Campanades des de l'edifici consistorial encara que siga sense la tradicional festa que les ha acompanyades els últims anys i sí que facilitant el senyal televisiu dels tocs de les campanes des de la plaça», han agregat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els alumnes valencians estan per davall de la mitjana espanyola" "Galiana aposta per celebrar la Cavalcada de Reis de València"