ÚLTIMA HORA

📈 BALANÇ COVID-19: Repunt de contagis i 2 morts a nivell valencià

L'Ajuntament de Xirivella repartix 30.000 mascaretes entre la seua població

El repartiment s'ha fet en només dos dies
Repartiment de mascaretes entre la població de Xirivella | Ajuntament de Xirivella

 

L'Ajuntament de Xirivella, en la comarca de l'Horta (València), ha conseguit repartir en dos dies unes 30.000 màscares de manera personalitzada, casa per casa. L'acció ha sigut possible gràcies a la implicació de mig centenar de repartidors i col·laboradors.

 

S'ha gastat com a referència el cens poblacional, atés al nombre de persones empadronades en cada casa. A demés, s'ha diferenciat la població infantil de 3 a 11 anys, que ha rebut una màscara de talla mitjana. Les mascaretes repartides estan homologades, són llavables i es poden usar més d'una volta, i van envasades individualment amb unes senzilles instruccions d'ús.

 

Per a la preparació dels sobres s'ha habilitat el polideportiu municipal, amb taules distants entre si per a garantir la seguretat dels participants en l'operatiu. El repartiment ha començat estel dilluns en els barris de la Llum, Alqueria Nova, Vicentica la Serrana i Havana Vella, i ha finalitzat a última hora del dimarts en els barris de Sant Ramón i Elcano.

 

En l'operatiu han participat voluntàriament desenes de funcionaris i regidors de tots els partits polítics representats en el consistori. L'alcalde de la localitat, Michel Montaner, ha agraït «el lliurament exemplar del funcionariat i la unitat d'acció de les forces polítiques». Per a incidències i reclamacions relacionades amb el repartiment, l'Ajuntament ha habilitat el correu participacio@xirivella.es.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!