L'Ajuntament de Xirivella endurix les restriccions en la lluita contra el coronavirus

Se suspén qualsevol activitat en locals i espais de titularitat municipal
Les noves restriccions se sumen a les ja vigents des del passat 4 de novembre | Ajuntament de Xirivella

L'Ajuntament de Xirivella, en la comarca de l'Horta (València), fa un pas més en la lluita contra la propagació del virus. A partir d'este dimarts i fins a l'1 de febrer es tanquen totes les instal·lacions deportives municipals, tant per a la pràctica deportiva grupal com individual. Les tres sales de lectura públiques queden també clausurades, habilitant-se únicament l'opció de préstec de llibres.

Quant a la Casa de Cultura i el Centre Jove, se suspén tota activitat presencial, incloent cursos formatius, presentacions, exposicions o accions lúdiques. Les diferents àrees implicades estudien la reconversió a modalitat telemàtica del major número possible d'activitats. El Comité d'Emergència Sanitària municipal, reunit d'urgència este matí, ha acordat també la suspensió temporal del mercat ambulant que cada diumenge es dona cita en l'Avinguda de la Constitució. De moment, es manté el mercat ambulant dels dijous reforçant-se les mesures de seguretat. Finalment, se suspén qualsevol activitat associativa o de participació ciutadana en locals i espais de titularitat municipal.

L'atenció al públic telefònica, telemàtica o a través de cita prèvia continuarà funcionant com fins ara
per a considerar-se un servici essencial a la ciutadania. «Afrontem un moment excepcionalment
crític en el que hem de reduir les interaccions socials a la seua mínima expressió, garantint la continuïtat de l'activitat econòmica però limitant aquelles altres activitats que no resulten essencials», ha anunciat l'alcalde Michel Montaner.

Les mesures s'acompanyen de nous missatges de megafonia mòbil en torns de matí i vesprada per a «mantindre viva la consciència de la ciutadania respecte al perill creixent de contagi», referix Montaner. El decret d'Alcaldia recomana a la població «que la vida social es limite a l'imprescindible, evitant eixir dels grups bambolla ja siga en l'àmbit laboral, escolar o familiar». Les noves restriccions se sumen a les ja vigents des del passat 4 de novembre: tancament de zones infantils de joc i calistenia, Teatre-Auditori, piscina coberta, sales de musculació i fitness, i suspensió de les activitats per a majors.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig crea el Pla Resistix per a recolzar als 4 sectors més afectats" "Comença la vacunació de les segones dosis en el territori valencià"