Les anàlisis de les aigües en Cullera revelen la incidència del coronavirus en la localitat

Estes anàlisis es fan a través d'un laboratori homologat
Cullera assegura que els resultats de les anàlisis són «excel·lents» | Cedida

L'Ajuntament de Cullera, en la comarca de la Ribera (València), ha donat a conéixer els resultats de les últimes anàlisis en les aigües residuals de la localitat. Unes anàlisis que, segons el consistori, han revelat una incidència del coronavirus en la ciutat «molt baixa».

L'Ajuntament, a través d'un laboratori homologat, ha fet proves tant en el nucli urbà com en les zones residencials de les seues platges amb la finalitat de certificar si existix presència de Covid-19 en les seues aigües.

Els tècnics encarregats d'analitzar estes mostres afirmen que es tracta d'uns «excel·lents resultats», ja que en el nucli urbà no s'ha registrat presència de coronavirus i en la zona més residencial la concentració ha sigut «molt lleu». 

Mesures de prevenció

Segons l'Ajuntament, estos resultats «demostren que les polítiques de contenció i prevenció que porta desenvolupant l'administració local estan funcionant». Entre altres, l'Ajuntament de Cullera va recomanar l'ús de la mascareta al marge de poder mantindre la distància social mínima, abans de la seua obligatorietat, i començà a utilitzar drons de vigilància per a controlar les seues platges.

És per això que el consistori continuarà aplicant les mesures necessàries i insistix en la necessitat de no baixar la guàrdia per a evitar qualsevol possible propagació en la ciutat, ja que l'èxit per a lluitar contra el virus depén de la responsabilitat individual de tots.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El cicle de concerts 'Morella Sonora' comença el dissabte 22 d'agost" "Un valencià organitzà la polèmica manifestació de Madrid: «La pandèmia és una farsa»"