Arriba a València Bive, el nou servici de subscripció i venda de bicicletes de Cabify

Els usuaris de València podran adquirir tres models diferents de bicicletes
És una nou servici de Cabify | CABIFY

Cabify, la companyia espanyola de mobilitat, ha implantat en València 'Bive', el seu nou servici de subscripció a llarg termini de bicicletes a on l'usuari disposarà del vehicle en propietat amb una quota mensual a partir de 29,95 euros en funció del model, que pot cancel·lar-se en qualsevol moment, i que inclou el manteniment anual, diferents modalitats de segur incloent robatori, i descomptes per a moure's en Cabify. A demés, també oferix la possibilitat de compra.

Sobre este tema, la responsable d'operacions de Bive, Marta d'Eusebio, ha destacat que no volen «suplantar» altres servicis que ja existixen en València, sinó que presenten esta plataforma «complementària per a fomentar una ciutat sostenible i saludable». El servici està operatiu des d'este mateix dilluns i disposa del suficient volum per a donar resposta a la demanda de la ciutat.

També ha explicat que els avantatges del servici, que ja funciona en Madrid, és que oferix un lloguer de llarga duració per a ús exclusiu del client que puga cancel·lar-se quan vulga. A demés, a través de l'app li indica la millor ruta per a desplaçar-se per la ciutat, a on poden estacionar la bici de manera «segura i responsable» i oferix una xarxa de tallers socis per a «mantindre-la a punt».

Hi ha 3 models de bici diferents

Els usuaris de València podran adquirir tres models diferents de bicicletes, dos d'elles elèctriques, entre les que destaca el model Bive Chamberí, i una plegable, la BH Eivissa Pro. El preu oscil·la entre els 29,95 al mes d'una bici mecànica i plegable als 54,95 d'una elèctrica.

Bive ha arribat a un acord amb la startup valenciana Tuvalum perquè els usuaris puguen provar les bicicletes, recollir-les o reparar-les en el seu taller sense cap cost addicional, sempre que siguen subscriptors de Bive.

Cabify ha integrat este nou servici en la seua app mitjançant el botó de 'Pedalar' que apareix en la pantalla principal i permet a l'usuari aprofitar el seu compte per a començar a usar Bive. Punxant sobre este botó l'usuari podrà adquirir una bicicleta en només 6 clics, decidint el model, la forma de pagament i el lloc de recollida. En menys de 24 hores, pot tindre el vehicle a la seua disposició, amb tot inclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Este dimecres comencen a administrar la vacuna de Moderna en el territori valencià" "Presenten els Premis Literaris Ciutat de Gandia 2020"