Bimbo demanda a l'empresa valenciana Dulcesol per la marca 'Donas' davant la Unió Europea

La multinacional ha portat als tribunals europeus la seua disputa amb Vicky Foods pel registre de la marca 'Donas', usada per a comercialitzar 'Donuts'
Bimbo ha al·legat que la marca 'Donas' es de la seua propietat des de 1966 | URV

La multinacional Bimbo ha portat als tribunals de la Unió Europea la seua disputa amb l'empresa valenciana Vicky Foods pel registre per part d'esta de la marca 'Donas' (Dulcesol), usada per a comercialitzar 'Donuts'.

Tal com publica el diari 'Expansión', segons figura en els registres comunitaris, Bimbo ha sol·licitat al Tribunal de Justícia de la Unió Europea que anul·le el permís atorgat per l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (Euipo) a la companyia valenciana per a poder usar esta denominació.

En la resolució de la Euipo, es precisa que els fets es remunten a l'estiu de 2018, quan l'empresa valenciana va demanar el registre de la marca 'Donas Dulcesol'. Els responsables de Bimbo -que en 2016 van adquirir Panrico- es van oposar i van al·legar que la marca 'Donas' és de la seua propietat des que fora registrada en Espanya en 1966, perquè els 'donuts' es comercialitzen baix eixa denominació en altres països.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Portugal anuncia el tancament de fronteres amb Espanya durant 15 dies" "El govern espanyol confirma l'augment de les pensions:"